Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit képzel ez magáról?

Figyelt kérdés

Tavaly ősszel költöztünk össze a párommal, akiről azt hittem, hogy szeret, de kiderült, hogy ezen az oldalon és még ki tudja melyik oldalakon ismerkedik lányokkal. Úgy látszik nem vagyok neki elég jó már és neki a tinik tetszenek. Elég kiábrándító!

26/L

2012. jan. 9. 13:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
kérdezz rá nyíltan, hogy mit akar tőled és miért csinálta.
2012. jan. 9. 13:22
 2/14 anonim ***** válasza:

ilyenek ezek a pasik. egy nő sosem elég nekik.csak a napi szexre voltál te is jó.

szivasd meg aztán dobd ki a lakásból.

2012. jan. 9. 13:23
 3/14 anonim ***** válasza:
najó mivel én megmár ezeket a kérdéseket kezdem unni,tapasztalatból had mondjak egykét dolgot...mivel nemvagyok nő,ezért annyira nem okoskodnék a részetekről,de pasi vagyok és jobb ha tudtok valamit...18-19től felfele (kor) akkor lép félre egy pasi,ha valami nem tetszik neki,és a párja(jelen esetben)TE nem támogatod a megoldásban...én nem vagyok veletek,nemtudom kik mik vagytok melyik bolygóról (viccet félretéve)valami bibi biztos van,amiből ő besokallt és ezért van az ami....tehát mi pasik csakúgy főleg az érettek közül nem fogunk félrelépni mert a kedvünk úgy tartja...
2012. jan. 9. 13:23
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
a válasz adóktól meg megkérném,hogy fejezzék már be ezt a tipikus" kérdezd meg tőle" féle kijelentést...gondoljátok igazat fog mondani?????????ha már hazudgál mert csajozik,akkor miért írjátok neki,hogy kérdezze meg?esélytelen,hogy őszinte legyen vele....
2012. jan. 9. 13:24
 5/14 anonim ***** válasza:
Kislány komplexusa van és csak élősködik rajtad, dobd ki a francba az utcára
2012. jan. 9. 13:30
 6/14 anonim ***** válasza:

Tudod a dolgod.Elköltözöl és nem tartod vele a kapcsolatot semmilyen módon sem.Se telefon,se email,se semmi.

End of story.

2012. jan. 9. 13:33
 7/14 hxbnvmwue válasza:
ha kiábrándultál belőle dobd, az előzőekhez csak annyit hogy mi van ha a fiúé a lakás én megnézném hogy akarna kidobni a csajom a lakásomból :D
2012. jan. 9. 13:35
 8/14 anonim ***** válasza:
Regelj egy accountot valahol és trollkodj vele... Mást nem igazán tudsz tenni, azon kívül, h megteszed neki azt a szívességet, hogyha ő kislányokra vágyik hát singleként tehesse.
2012. jan. 9. 13:37
 9/14 anonim ***** válasza:

Csinos és vékony vagy?

Ha igen, akkor átveszlek ha neki már nem kellesz.

2012. jan. 9. 13:44
 10/14 A kérdező kommentje:
Abszolút igazatok van és nem fogok tőle semmit sem kérdezni, mert ezer százalék, hogy hazudni fog annak érdekében, hogy védje magát. Neki úgy mond semmi joga besokallni, max nekem, amiért nem őszinte velem és ilyenekkel kell szembesülnöm "titokban". Rohadt sokat dolgozok azért, hogy mindenünk meglegyen, ebből adódóan nem kívánom a szexet sem, amikor hazaérek. És még neki áll feljebb ha nem akarok vele lefeküdni. Komolyan mondom kész tények elé vagyok sok esetben állítva és ha valami nem úgy történik, ahogy ő azt eltervezte, akkor én én vagyok az idióta.
2012. jan. 9. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!