Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A volt pasim letörölt mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kateamstrong kérdése:

A volt pasim letörölt mindenkit az msnemről! Szerintetek joggal eshetek neki, hogy mit képzel magáról?

Figyelt kérdés

Tuti, hogy ő volt más nem tudja a jelszavamat, neki pedig le volt mentve a laptopjára és ma mikor felkeltem nem volt egy ismerősöm se msnen, mindenkit letörölt!

Mit csinálnátok a helyembe?

Tegyük hozzá, hogy ő mondta ki, hogy legyen vége, de akkor miért kell ilyet csinálnia?

2010. febr. 21. 10:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
először kérdezz rá, mielőtt neki esnél. aztán cserélj jelszót, vele meg szakítsd meg a kapcsolatot
2010. febr. 21. 10:32
 2/11 anonim ***** válasza:
89%
mi ebből a tanulság? rögtön jelszót kellett volna cserélni miután szakítottatok..
2010. febr. 21. 10:37
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Attól még,hogy csak ő tudja a jelszavad,más is feltörhette..

Ettől függetlenül tuti,hogy ő volt! :D Velem is megesett már,csak én vagyok a fiú. Anno az egyik barátnőm szakított velem,egyszerűen fogta az msnem,belépett rá,és törölte a listám 90%át. Persze saját magát azért fent hagyta..

De nem tudom,milyen elgondolásból,ha ő szakított velem,ráadásul pont a születésnapomon?!

Szóval nem értem a te volt barátodat se,mi jogon csinálta ezt,ha még ő szakított?! Érdekes emberek vannak..

2010. febr. 21. 10:38
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy csak neki mondtad el a jelszavad, még nem biztos h ő volt... én azért rákérdeznék!
2010. febr. 21. 10:44
 5/11 anonim ***** válasza:
67%
mamár vannak nagyon ügyes infós fiúk akik tizenévesek és egy perc alatt feltörnek bármit a neten keresztül. szóval ne csak az exedet vádolt. de, ha ő volt akkor egy kic köcsög a csávó
2010. febr. 21. 11:27
 6/11 anonim ***** válasza:
85%

ezér nemkéne ez a fene nagy bizalom, h az összes pasinknak elmondjuk az 9összes létező jelszavankat mindenhova. egy minimális privátszféra mindenkinek jár, és azért mert nem írod fel neki kis cetlire az összes létező jelszavadat az nemjelenti azt h nem szereted....

amúgy meg egyáltalán nembiztos h a pasid volt. ha teis az a fajta vagy, akinek a neve a jelszava, akkor akár a 6 éves pistike is lehetett a szomszédban

2010. febr. 21. 13:53
 7/11 anonim válasza:
100%
van egy olyan jó dolog az msnbe hoyg partnerlista karbantartó ott van egy olyan fül hogy akiknek a listáján szerepelsz és akiknek fenn vagy a listáján 2 kilkeléssel vissza tudod venni a jelszó változtatáshoz megint csak nem kell ész amugy ha iylen idiótaságot csinál valaki akkor max 14 éves
2010. febr. 21. 14:48
 8/11 A kérdező kommentje:

Előszőr is mindenkinek köszönöm a válaszokat!

A jelszavamat csak azért tudta, mert néha a laptopjáról is msnezetm és nem volt kedvem minden egyes alkalommal begépelgetni a jelszavamat és ezért lementettem a gépre,megbíztam benne nem gondoltam, hogy egy nap majd visszaél a helyzettel. A szakítás után pedig nem is gondoltam arra, hogy ő bármi ilyet képes lenne velem megtenni, ezért nem cseréltem le a jelszavamat! Már utólag belátom, hogy azonnal jelszót kellett volna változtatom, de túlságosan is bele voltam temetkezve az önsajnálatba amit a szakítás váltott ki belőlem:

2010. febr. 21. 19:27
 9/11 erwas válasza:
100%
Az ilyennek sztem a kva annyát. Nem értem ezt a ex-szopatás dolgot...
2010. febr. 24. 10:50
 10/11 anonim válasza:
100%

Ne háborodj fel, mert akkor azt hiszi győzött!!

Inkább mosolyogva mond neki, hogy ezzel próbáltál nekem rosszat tenni? Milyen szánalmas húzás.

Hidd el, sokkal jobban bejön. 20/L

2010. febr. 24. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!