Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt pasim letörölt mindenkit az msnemről! Szerintetek joggal eshetek neki, hogy mit képzel magáról?
Tuti, hogy ő volt más nem tudja a jelszavamat, neki pedig le volt mentve a laptopjára és ma mikor felkeltem nem volt egy ismerősöm se msnen, mindenkit letörölt!
Mit csinálnátok a helyembe?
Tegyük hozzá, hogy ő mondta ki, hogy legyen vége, de akkor miért kell ilyet csinálnia?
Attól még,hogy csak ő tudja a jelszavad,más is feltörhette..
Ettől függetlenül tuti,hogy ő volt! :D Velem is megesett már,csak én vagyok a fiú. Anno az egyik barátnőm szakított velem,egyszerűen fogta az msnem,belépett rá,és törölte a listám 90%át. Persze saját magát azért fent hagyta..
De nem tudom,milyen elgondolásból,ha ő szakított velem,ráadásul pont a születésnapomon?!
Szóval nem értem a te volt barátodat se,mi jogon csinálta ezt,ha még ő szakított?! Érdekes emberek vannak..
ezér nemkéne ez a fene nagy bizalom, h az összes pasinknak elmondjuk az 9összes létező jelszavankat mindenhova. egy minimális privátszféra mindenkinek jár, és azért mert nem írod fel neki kis cetlire az összes létező jelszavadat az nemjelenti azt h nem szereted....
amúgy meg egyáltalán nembiztos h a pasid volt. ha teis az a fajta vagy, akinek a neve a jelszava, akkor akár a 6 éves pistike is lehetett a szomszédban
Előszőr is mindenkinek köszönöm a válaszokat!
A jelszavamat csak azért tudta, mert néha a laptopjáról is msnezetm és nem volt kedvem minden egyes alkalommal begépelgetni a jelszavamat és ezért lementettem a gépre,megbíztam benne nem gondoltam, hogy egy nap majd visszaél a helyzettel. A szakítás után pedig nem is gondoltam arra, hogy ő bármi ilyet képes lenne velem megtenni, ezért nem cseréltem le a jelszavamat! Már utólag belátom, hogy azonnal jelszót kellett volna változtatom, de túlságosan is bele voltam temetkezve az önsajnálatba amit a szakítás váltott ki belőlem:
Ne háborodj fel, mert akkor azt hiszi győzött!!
Inkább mosolyogva mond neki, hogy ezzel próbáltál nekem rosszat tenni? Milyen szánalmas húzás.
Hidd el, sokkal jobban bejön. 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!