Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit képzel a bérbeadónk?

Mit képzel a bérbeadónk?

Figyelt kérdés

jár a nyakunkra hogy hány fok van a lakásban,mert látja a számlálón,hogy milyen sokat fogyasztottunk.

Könyörgöm nem én fizetem a számlát???

Eddig 27.000 volt,most lehet 40 lesz de én nem fogok fagyoskodni egy kisgyerekkel. Eddig mindig tisztességesen fizettük,még ebbe sem köthet bele!

2012. febr. 13. 11:37
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Kíváncsi lennék hányadik "szemét" bérbeadó nem akarja azóta kifizetni az esztelen herdálásotokat :)))

Akinek nincsen semmije ne akarjon más nehezen megszerzett vagyonán uralkodni DOLGOZZON MEG ÉRTE !! ! AKKOR LEGYEN NAGY A SZÁJA Ha A HAZUG ÍGÉRETEN MEG A "JOGAIN" KÍVÜL VAN MÁS TULAJDONA !! Költözőn hajléktalan átmeneti szállóra az állambácsi ad érte havonta 39200Ft-ot . Röhej a köbön ezek az "bérlők " mit képzelnek .

2013. márc. 7. 00:52
 22/23 anonim ***** válasza:

Kicsit durva amit írsz, kedves előttem szóló. Nekem pl. eszem ágában sincs ingatlant venni abból a célból, hogy éljek benne. Nem azért, mert nem dolgozom meg érte, hanem azért, mert a munkám olyan, hogy nem köt állandósághoz. Van úgy, hogy három-hat hónapot nem is tartózkodom az országban, és arra is van példa, hogy épp Pécsett vagyok 2 hónapot, vagy Sopronban hármat. Akkor tökéletesen megérné nekem az, hogy fenntartsak pl. Budapesten egy olyan ingatlant, amelyben két hónapot tartózkodom.

Kicsit sértő az a megnyilvánulásod, hogy dolgozzak meg a tulajdonomért. Nekem van tulajdonom, bérbe van adva, dolgoztam az áráért, hidd el.

Sokkal egyszerűbb keresni egy három hónapos albérletet az adott településen, ahova épp az adott projekt köt, mint megvenni, átíratni, majd ha költözöm eladni. Így pedig keresek egy olyan bérlakást, amelyik megfelelően be van rendezve, közel van az adott projekthelyszínhez. Mindezért még mindig jobban megéri kifizetni havi 150.000 Ft-ot, mint az ingatlan-vásárlási procedúra, amit nem használok és ugyanúgy szükséges mellé a bérlet. Amúgy az ingatlan nem túl jó befektetés, ha lakáscélra használod, de ezt most nem nagyon részletezném. Szóval miért rakjam a pénzem olyanba, amely számomra nem kedvező? Ez csak egy rögzült hülyeség, hogy kell egy saját lakás. Minek?

2013. márc. 8. 12:57
 23/23 anonim ***** válasza:
22/22 Te sem veszel befektetési céllal sem Bécsben , sem Londonban ingatlant :))
2013. márc. 28. 08:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!