Hogy jön ki, a kondenzációs kazán 100% fölötti hatásfoka? Hogy lehetséges 100% fölötti hatásfokot elérni? Ha lehet köznyelven, egyszerűen, hogy én is megértsem! Kösz!
Úgy jön ki 100% fölötti hatásfokra mint az akciós holmik a boltok polcain!
Minden hónapban adnak hozzá 10%ajándékot ingyen de a csoki mérete sose változik. Szóval a boltba azon a csokin már 300%os akció van 500% mindig finomabb de senki se látta ehhez képest az elsőt. :)
Úgy számítják, hogy a kazán hatásfoka önmagában 85-90%, és ehhez egyszerűen hozzáadják a kondenzációkor (a keletkező vízgőz lecsapódásakor) átadott energiát. Ez a számítási módszer persze egyáltalán nem korrekt, de kit érdekel? Fő, hogy minél nagyobb százalékokkal kápráztassuk el szegény ütődött vevőt! :-D
Pedro
Ezt kajak tanitjak meg altalanos suliban is, h a hataafok az mindig kevesebb, mint egy.
Soha nincs olyan, h tisztan ki tudsz hasznalni valamit.
Vagy a gravitacio vagy a surlodas vagy stb mindig rontja ezt az erteket.
Kérdező
Én is csodálkoztam amikor megláttam a kiírást, hogy 107,6% hatásfokkal müx a kazán! Tisztelet a kivételnek úgy látom sokak szintén nem értik, csak írnak, de azért kösz, főleg az értelmes, és nem bunkózó válaszolóknak!
Már leírtam 14:23-kor. Nem hülyeség, TÉNYLEG így számítják.
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!