Ti vásároltok előre, hogy nagy havazást ígérnek? Miket?
Nem vásárolok. Elvileg három napig hideg lesz és hó. Ez télen nem olyan meglepő dolog :D
Egyébként meg háromnapi kaja mindig van itthon, tehát emiatt sem kell külön elrohanni.
:)))))))
Mi nagyváros mellett (8km)lakunk...de veszek egy pár dolgot,mert egyszer régen nagyon megszívtam,hogy én hiába másztam el a boltig,de tök üres volt,mert mindent megvettek...beszállítás meg nem volt.
Nekem már tele a hócipőm a szenzációs hírekkel. Itt már minden szörnyű, borzasztó, döbbenetes, sohasem látott.
A blikk és a hasonló bulvárlapok nemzeti tragédiának állítják be ha valamelyik celebnek letörik a körme.
Ez is hasonló hír. Hidegebb lesz az átlagosnál, meg jön egy kis hó is.
Szerintem nem lesz komoly havazás,mindennap mást mondanak,mindig tévednek ezzel kapcsolatban,most miért lenne kivétel?
Amúgy meg a XXI században élünk,nem hinném hogy egy téli havazástól megállna az élet.
Persze kivétel a városoktól messze eső faluk,községek.
Csak azért fújják ezt fel ennyire,mert idén még nem is volt hó vagy csak minimális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!