Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen szaloncukrot vásároltok...

Milyen szaloncukrot vásároltok a gyerkőcnek? És mennyit?

Figyelt kérdés

Minsen évben milkát és Tibit vettem és most szeretnék vmi újat,ami tejcsokis és gyerkőcöknek is jó.Régen volt a milkának kinder(tejkrémes)ízű,de megszűnt.Most milyet veszetek ami jó minőségű?

Vettem már Bonbonettit meg Nosztalgiát is de az nem jött be annyira.

2011. dec. 6. 15:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Én épp tegnap láttam a Tescoban Tibi Kid szaloncukrot,valószínűleg az megkóstoljuk majd.

Azon kívül Tibi túrós mazsolás biztos lesz,azt imádjuk.

2011. dec. 6. 15:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Mi a szaloncukrot nem a gyerkőcnek vesszük, nálunk az a szokás hoyg feltesszük a fára szépen elosztva.

Aztán egyszer-egyszer lehet belőle kivenni kóstolni, de ez afféle kuriózum.

Így hát elég keveset veszünk, és valami jó minőségűt.

Mivel a lányom nem eszik sok csokit, neki mindegy az a pár darab milyen ízű, nem válogat, örül ha kap.

Én nem vagyok édesszájú, férjem pedig a zseléset szereti, így valószínűleg az lesz idén is.

2011. dec. 6. 15:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Régen mi is a fára tettük, de mindig le lett szedegetve és ott maradt az üres papír.Így egy nagy tálba teszem és onnan lehet venni.
2011. dec. 6. 20:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is az a bajom,hogy egyik szaloncukor sem olyan,mint "régen". Emlékszem kb.10 éve olyan finom vajkaramellás szaloncukrok voltak,most pedig szinte mindegyik silány minőségű.Így minden évben Milkát veszünk,abban még nem csalódtam:)!

2011. dec. 7. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!