Néhány hónapos baba mellett -segítség nélkül- hogyan vásároltok magatoknak ruhát/cipőt?
Cipőt simán. Odatolom, ahol próbálok.
Ruhát picit macerásabban, de általában odatolom a fülke ajtajához. De pl a tescoban befér a babakocsi a fülkébe :)
`Babakocsiban elvan jol. Nyilvan nem nezelodok igy orakon at, de nem szokott gond lenni.
En leengedem a babakocsi tolokarjat a legkisebbre, igy a probafulkebe is mindig befer a babakocsi, max nekem jut kisebb hely, de megoldom. Nem szoktam kint hagyni.
Ha megis kint hagytam, akkor viszont ugy csinaltam, hogy a legutolso fulkebe mentem probalni es nem huztam be a fuggonyt. Nem erdekelt, hogy latnak-e, vagy sem, ugyis noi probafulkerol volt szo.
Egyebkent lenyegesen konnyebb par honapossal ilyet csinalni, mint mondjuk egy harom evessel.
A kisebbik gyermekem 2 eves, Ot meg babakocsival viszem magammal ilyen helyekre, a nagyobbik 3 eves, O gyalog jon velem, vele max cipot lehet probalni, de azt is max 5 perc alatt. Probafulkeben nem marad meg mellettem, kirohan, en meg futhatok utana bugyiban.
Szoval ruhavasarlashoz Ot nem szoktam inkabb vinni.
Bocs az offért, amikor én babám pici volt, hasonló helyzetben voltam mint te, és én is feltettem ugyanezt a kérdést. Erre jött egy marha "értelmes" válasz egy anyukától, hogy ilyen pici baba mellett nem ilyenekkel kéne foglalkoznom hogy magamnak vásárolgatok. Szóval akkor járjak télen is szandálban.
Egyébként csináld úgy, ahogy a többiek tanácsolták, én is mindig valahogy megoldottam, barátnővel, eladókkal, stb.
Hát, kedves utolsó válaszoló, nagy tapló volt aki ezt írta....
Amúgy jó hogy nálatok ilyen jó üzletek vannak, ahol én lakom, csak a gyógyszertárba tudom bevinni a kocsit. A többi hely mind lépcsős, vagy szűk bejáratú...
Vagy ahová be tudnék menni, ott a sorok közt nem férek el a kocsival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!