Milyen "szomszédiszony" az, amiben élnetek kell, megkeseríti az életeteket?
A fölöttem lakó szomszéd néha nagy házibulikat csapott éjjel, de amikor felmentem hozzá, majd a közös képviselővel írásban elküldettem neki a házirendet, azóta csendes.
A többi közvetlen szomszédommal semmi baj nincs. Viszont a távolabbiak állandóan bagóznak a körfolyosón és kifejezetten ..gányszaguk van. Nyáron nem lehet szellőztetni tőlük. Gondolom, nem tűnik olyan nagy problémának. Nekem sem, csak akkor, amikor levegőt veszek.
20 évig éltem 10 emeletes tömbben. A lift összefirkálva, a fala leköpködve, naponta. Több kutya mint gyerek. A gondos gazdik az utolsó pillanatban vitték le a kutyust. Kutyahugy kutyaszar a lépcsőházban és a bejárati ajtó mellett. Takarítás nincs, hát csak nem képzelem hogy hozzányúl az ürülékhez a gazdi !
Munkanélküli alkoholista szomszédok. Lakógyűlésen jó ha 5 lakó jelen volt 40-ből. Állandó közös költség hátralék. A jogait mindenki nagyon jól ismerte, de a kötelességeit szinte senki. A közös képviseletet még kapcsolattartónak sem vállalta egyetlen lakó sem. A külsős közös képviselő cég általában két évig bírta.
Két éve elköltöztem. A környék azóta tovább züllött.
Most kertes házban lakom. Jó szomszédok csend, nyugalom.
Soha többet társasház.
Társasházban lakom, szomszéd néhány éve kiadta a lakását egy kisebbségi családnak.
Rakott szoknyás pipás nagymama és körszakállas maffiózós nagy fia vette ki.
Átjáróház lett és éjszaka éltek igazán.
Konkrétan vissza kellett költöznünk a szülőkhöz, mert nem bírtunk éjszaka pihenni.
Fél év múlva elmentek. Azóta is sokszor keresi őket a rendőrség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!