Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Sok ember miért érzi hogy...

Sok ember miért érzi hogy akkor jó az élet ha másét megkeseríti?

Figyelt kérdés

Miért élvezik az emberek nagy többsége azt hogy ha bánthatja meg alázhatja az ember társát? És miért sokan miért csak úgy érzik jól magukat ha úgy érzik hogy valaki vagy valakik felett állnak? És ha munkába vagy bármely más módon így is van miért élnek ezzel sokszor vissza?

Csak olyan emberek adjanak válaszokat akik komolyan és normálisan tudnak válaszokat adni! Gonoszkodó és ezen élvezkedő monitor fejű parasztok kíméljenek!

Köszönöm.

2012. jan. 11. 02:25
 1/7 anonim ***** válasza:

Sokan ezzel növelik a saját önérzetüket, nagyobbnak érzik magukat attól, hogy másokat kisebbnek tekintenek, mert más értéket nem tudnak (vagy nem is akarnak felmutatni). Bár ez csak addig okozhat nekik örömet, amíg vannak körülöttük emberek...

Ne vedd fel az ilyesmit. Úgy is az számít a legjobban, amit magadról gondolsz, nem? :)

érdekes könyv a témában: [link]

2012. jan. 11. 05:30
 2/7 anonim ***** válasza:
91%

"Miért élvezik az emberek nagy többsége azt hogy ha bánthatja meg alázhatja az ember társát? monitor fejű parasztok kíméljenek!"

Gondolkodj ezen, te érző szívű lény...

2012. jan. 11. 06:59
 3/7 Zenon ***** válasza:
0%
Mert egy kis csíra vagy.:)
2012. jan. 11. 10:09
 4/7 anonim ***** válasza:
39%
Kedves előző, lefogadom, hogy egy kis 12 éves kisgyerek vagy, akinek az IQ-ja fényévekre áll attól, hogy megértse ennek a kérdésnek a mélységét. Szánlak azért, mert az egész életedet a saját lelked sötétségében kell majd leélned.
2012. jan. 11. 17:24
 5/7 Zenon ***** válasza:

Utolsó.Nem nyert a tipped.

Lefogadom,hogy te meg egy vallásos buzgómócsing vagy,

aki imád szenteskedni.Na?Jól tippelek?

2012. jan. 11. 20:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Hmmm kedves sötétlelkű hozzászóló, végülis mondhatjuk azt, hogy vallásos vagyok, habár semmi közöm sincsen a keresztény, vagy bármely monoteista valláshoz, de a lélek létezésében hiszek, és hiszek a halál utáni életben.

Szenteskedni nem szoktam, nem is élvezem, csak nem állhattam meg, hogy a hihetetlenül lelkiszegény hozzászólásodra ne reagáljak. Az pedig nagyon szomorú, ha nem vagy már gyerek, mert esetükben az ilyen színvonalú megnyilvánulások, még elmennek, egy felnőtt esetében már kevésbé. Persze mit is várhatnánk, tőled, nyílván te is mások szenvedésén éled ki a kisebbségi komplexusaidat, amit mondjuk az intelligencia, és a műveltség hiánya okoz. Olyan szomorú, kettős sötétségben leledzel sötét lelkileg, és sötét agyilag.

2012. jan. 11. 20:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Jó a kérdésed, akár én is írhattam volna. Pont az ilyen emberek keserítik meg az életem, mint akikről beszélsz. Addig én sem törődtem az ilyen emberekkel amig nem kényszerültem velük szembe szállni. Mert elnyomottnak lenni elég rosz dolog.
2012. jan. 15. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!