Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Régen népszerűek voltak a...

Régen népszerűek voltak a klubok, ahová az ember unalmában lemehetett, élénk társasági élet volt, zárt vagy meghívásos rendszerrel működött, volt "dress code", tagdíjat kellett fizetni. Angliában sok ilyen van. Budapesten van ilyen?

Figyelt kérdés
2009. júl. 21. 19:35
 1/1 anonim válasza:
szia nem nagyon tok segiteni de osztom a véleményed. nem vagyok oda a megaszorakozohelyekért ahol nem lehet kb senkivel 1 szót váltani. régota gondolkozom azon h. Budapesten miért nincsnek olyan helyek mint Angliába. sztem ideálisak lennének ezek. ha az ember beül és csak iszik vmit a barátaival jol érzi magát ugyanakkor nem bukkanak föl troger alkeszek,1 olyan hely ahol ha visszafogotabban de lehet bulizni ismerkedni, társasági életet élni. remélem tud vki ajánlani 1 jo kis helyet mert ahol én lakom csak kocsmák vannak
2009. júl. 31. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!