Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Debrecenieket kérdeznék! Van...

Debrecenieket kérdeznék! Van itt olyan?

Figyelt kérdés

Kérdésem a következő lenne: úgy néz ki hamarosan költözés elé nézünk,állás változás miatt.Olyan környéket szeretnénk Debrecenben,ami nem túl drága,(albérlet szempontjából,merthogy bérelni szeretnénk lakást)családosok számára mégis kiváló(4 éves kislányunk miatt),és azért mégis minden közel van(ovoda,buszmegálló stb).

Köszönöm a válaszokat.

2011. júl. 26. 08:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia! Én debreceni vagyok.

Szerintem a Fészek-lakóparkban nagyon klassz lakásokat lehet bérelni társasházakban, viszonylag normális áron.

A lakóparkban rengeteg gyerek lakik, és minden háznak van egy kis kertje, ahol pár játék (hinta, homokozó stb.) van a gyerekeknek.

2011. júl. 26. 09:03
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi! És ez a Fészek lakópark melyik részen van?

És további helyek ezen kívűl még? Az sem baj ha családi ház..

2011. júl. 26. 11:33
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

A Fészekben ilyen társasházak vannak, és rengeteg családi ház is, nagyon szépek.

Azért írtam ezt, mert szerintem itt igényes, szép lakások, házak vannak, és megfizethető áron.

Mi is laktunk itt albérletben.

Egyébként pedig rengeteg más hely van, ahol bérelhettek, nagyobb lakótelepeken panelt, ott minden közel van, családi házat, de amelyik tényleg szép, az nem olcsó.

Ha nézegetsz a neten, és találsz olyan albit, ami tetszik, nyugodtan írjál, és elmondom, hogy milyen a környék.

Egyébként honnan jönnétek Db-be?

2011. júl. 26. 15:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget! :) Megnéztem a linket,valóban szépek a lakások ott :)Mi még a klinika környékén nézegetünk,mert a párom ott fog dolgozni,tehát a legkézenfekvőbb az lenne,de más helyet sem vetünk meg :) Egyébként Kecskemétről mennénk majd..
2011. júl. 26. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!