Van itt szobafestö-mázolo? Kérdeznék töle
Figyelt kérdés
2011. márc. 16. 13:16
1/3 A kérdező kommentje:
Arra lennék kiváncsi hogy mennyibe kerül vidéken az ereszcsatorna festése?méter/ft érdekelne
2011. márc. 16. 13:17
2/3 anonim válasza:
Tatám 4~5 éve le akarta festetni,lebeszélték róla. Bár a festő maga ellen beszélt,de azt mondta,a valamikor(25éve)horganyzott csatornára,hogy 350 ft métere+anyag. És csak a jó minőségű festékek érnek valamennyit,de sose lesz tökéletes.
Úgy hogy újat vett az idős,25ezer alatt volt a kb.40m válú + a 2 (x4m)lefolyó könyökkel.(Ez egy 9x10m ház)
A régi csatornavasakat én "csináltam" egy kis nyári zsebpénzért,lekentem rozsdamaróval,ledrótkeféztem,két sor korróziógátló alapozóval,majd 1x barna trinát zománccal festettem.
Apuval raktuk fel az új csatornát,egy nap megvan,egy marék popszegecs,és egy NOszilikon kell hozzá.
/20F-Szeged/
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen:)
2011. márc. 17. 08:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!