Egy női szobafestő-mázolót elfogadna a társadalom? Esetleg vannak olyan nők, akik evvel foglalkoznak? Ti mit szólnátok ehhez, illetve felbérelnétek-e Őt?
Szobafestő nővel még nem találkoztam, de burkolóval igen!
50-es házaspár volt: a férfi cipelte a cuccot, keverte az anyagot, a feleség meg rakta a csempét, járólapot.
Szerintem lehet,hogy nehezen fogadnának el,magamból indulok ki,mert nekem se pont nőies munkám van.Sofőrnek tanulok,ráadásul buszosnak!
Voltak érdekes arcok.Teherautó vezetésre esélyt sem adtak,mert nő vagyok.
2 év alatt 17 helyről utasítottak el.Erről ennyit.
De nem adtam fel és most kellek egy buszos cégnek mégiscsak!
Szóval hajrá! Én nem néznék furán egy szobafestő nőre.
Én határozottan támogatnám. És el tudnám képzelni, hogy vállalkozóként erre építse a marketingjét.
Budapesten a Lady taxi ilyen, és tény, hogy sok nő szívesebben ül be egy másik nő mellé. Ugyanez az eset elképzelhető a festéssel is.
óóóh mennyi jót kapok :$ örülök neki... :)
köszönöm:)
Szerintem nagyon jó ötlet. A nők többsége egyébként is kreatívabb:-)
Női burkolóval már én is találkoztam, majd hanyat estem:-)
buszos lány: legjobb barátnőm NAGYIJA! :D buszsofőr a BKVnál. nagyon komoly arc az öreglány :D mondjuk villamoson több női vezető van :D
én már festettem meg tapétáztam is, egész jól ment. egyébként szerintem max úgy lehet elképzelni, hogy egy pasikkal teli brigádba beszállsz. magánvállakozóként lehet, h furán néznének a népek. mivel ez egy klasszik férfi szakma.
előző vagyok, még annyit hogy ha egyedül csinálod:
- készülj fel a cuki, sexista megjegyzésekre...
- ne hagyd magad átverni, azért mert nő vagy , még nem balek!! tehát keményen tárgyalni , előleget kérni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!