Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Szomszéd ügy. Mit tegyek már...

Szomszéd ügy. Mit tegyek már vele?

Figyelt kérdés

Az egész azzal kezdődött,kinéztünk egy bérlakást,ki is vettük.Felújítgattuk mivel nem volt a legjobb. Tök jó kis lakás lenne,de a felettünk lévő nőő folyamatosan dübög (nemtudom mit tud annyit rohangálni...meg pakolni..) és az a baj este is ezt csinálja 9től 12-ig minimum.. meg mindig leejt valamit, pakol, olyan mintha bútorokat pakolgatna, ordibál..Alig tudunk este elaludni. Reggel meg ugye kelés és meló. Csakhát ezek felettünk "tanárok" és itthon vanak egész nyáron. :(

Nemrég jöttem haza a kórházból akkor bedurrant az agyam és felmentem szólni hogy tudom hogy ilyen rossz panelek ezek dübögnek meg stb..olyan bűbáj voltam, amilyen csak lehet valaki, megkértem hogy csak kicsit figyeljen oda.

Erre kiakadt ordibált mint egy sakál. Hogy képzelem hogy megszabom ő mit tegyen a lakásába mert itt lakik 30 éve és hogy mi csak nyamvadt albérlők vagyunk..

(de a szomszédról annyit:az előző lakók akik a helyünkön voltak, kisbabás család volt és elakarták gyámüggyel vinni a picit mert hogy sír. és idegesíti őket.. akkora egy "rossz" emberek..)

Szóval minden este ez megy, meg ráadásul isznak is. KIBÍRHATATLANOK. Mit tegyünk még? Hogy javuljon? a szép szó nem volt elég..(ráadásul ami a legjobb minden szót hallunk ahogy miket szapul,és az egész városba minket szid hogy kis fiatal suhancok akarják neki megmondani mit csináljon..mert neki diplomája van-mindig ezzel jön- .)

Elmenni meg nem akarunk mert pont a pénzgyűjtés a cél egy házra.

2011. jún. 28. 10:55
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
várom még a szomszédos sztorikat :) "jó" hogy más is van így..
2011. jún. 28. 18:17
 22/29 A kérdező kommentje:
Jaaa meg el is felejtettem a klímájukból kifolyó vizet is az erkélyünkre engedték mert a bunkóóók nem tettek alá semmit...
2011. jún. 28. 18:22
 23/29 anonim ***** válasza:

a mi szomszédunk se gyenge :D szerencsére nem zavaró, inkább röhögök rajta.

beköltöztünk a szép új, frissen vásárolt lakásba, és már másnap találkoztunk vele, mikor részegen elkezdte verni az ajtót. állítólag az egész házat terrorizálta, még az udvar végében lakó cigók is távol tartották magukat tőle. de páromban emberére talált, úgy feltépte az ajtót a mutatványkor mint a huzat és körbekergette a gangon :D

reggel 10-kor már részeg, kiabál át nekünk, meg nagy hangon beszélget magában. múltkor éjfélkor ordibált, azt haluzta beborozva hogy betörők járnak nála :DD

amúgy kiderült miket csinált már a házban, úgyhogy szépen aláírattunk egy ívet a lakókkal, ment a jegyzőhöz meg a vagyonkezelőhöz, nemrég kaptuk meg a papírt hogy ki lesz lakoltatva. menjen az anyjába hogy alkesz semmirekellő létére kap egy önkormányzati lakást, mi meg ne tudjunk nyugodtan lenni a drága pénzen vásárolt lakásunkban, mikor szemét rászista létemre a házban lakó kisebbséggel is jól ki tudok jönni, mert ők 100x különbül viselkednek nála.

2011. jún. 29. 23:33
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek egyforma joga van, berlo vagy lakas tulajdonos. Sokat nem tudsz tenni, keressetek mas lakast, de ha nem kertes haz, akkor mindenhol fent all ez a problema. A sok hulyeseget, amit irtak bosszukent, felejtsd el, mert meg rosszabb lesz a helyzet.
2011. júl. 3. 12:50
 25/29 anonim ***** válasza:

Ne panelba költözz.

Inkább sorházba, vagy ha lehet akkor kertes házat bérelj.

2011. júl. 3. 13:56
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Önkormanyzat; szabalysertes; birtokhaboritas; 30 E Ft birság. Ennyit tudsz tenni.
2011. júl. 3. 16:53
 27/29 anonim ***** válasza:

Hangszigetelés a plafonra, bár ez elég drága. Én mindenesetre, kísérletet tennék csinálni egyet magamtól: papír tojástartó mint hangelnyelő anyag. Már csak a keretet kell megoldani, ami ezt a plafonon tartja és eltakarja. Ez lehet álmennyezet, vagy gipszkarton. Én szártszelvényből készítenék egy kis teherbírású rácsos keretet, ezt pedig felraknám a plafon alá olyan magasan, hogy fölötte legyen hely a tojástartónak. Aztán erre rácsavarozám a gipszkartont - ez lehet a legolcsóbb is, hiszen a takaráson kívül nincs más funkciója. Max. a világítótest befogadása. Arra kell ügyelni, hogy a lehető legkevesebb helyen csavarozzuk a keretet a plafonra, mert onnan jön a zaj. Ezt meg lehet oldani menetesszállal, egyik fele tiplivel a plafonba, másik meg a vaskeretbe, gumiágyas csillapítással.

De a költözés valószínűleg olcsóbb, illetve a felső szomszéd arcának rendszeres átrendezése egyszerűbb.

2011. júl. 3. 18:26
 28/29 anonim ***** válasza:

Nálunk alattunk nem alszik a mammer éjfél-1-ig. Mászkál kopogós papucsban, meg a konyhában molyol állandóan, leejt dolgokat, ugyan úgy halljuk, mint fentről. Én dübörögve mászkálok olyankor, nem tudok mást tenni. Beszéltem vele, tagad mindent. Viszont más nem lehet, szélső lakás vagyunk. Felettünk senki sem lakik épp.

Ha elég vastag a bőr a képeden, rendszeresen menj fel és szólj neki, ha üvölt, ha nem, de Te legyél higgadt. Néha nem árt azért bosszantani, de tagadd!!! Alattatok laknak? Ha nem, könnyebb helyzetben vagy. Szóval a hangok felfelé is nagyon terjednek panelban. Dübörgés, akár a falon, tutira felhallatszik. Zene hallgatás, a múltkor a szemben lévő házból dübörgött valami progresszív techno, gondolom ott is jó szomszédok vannak. Amikor ők még aludnának, akkor kell valami zajt generálni, nem kell őket kímélni.

2011. júl. 3. 22:47
 29/29 A kérdező kommentje:
Költözünk...nem bírjuk tovább...
2011. aug. 7. 07:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!