Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Szomszéd ügy. Mit tegyek már...

Szomszéd ügy. Mit tegyek már vele?

Figyelt kérdés

Az egész azzal kezdődött,kinéztünk egy bérlakást,ki is vettük.Felújítgattuk mivel nem volt a legjobb. Tök jó kis lakás lenne,de a felettünk lévő nőő folyamatosan dübög (nemtudom mit tud annyit rohangálni...meg pakolni..) és az a baj este is ezt csinálja 9től 12-ig minimum.. meg mindig leejt valamit, pakol, olyan mintha bútorokat pakolgatna, ordibál..Alig tudunk este elaludni. Reggel meg ugye kelés és meló. Csakhát ezek felettünk "tanárok" és itthon vanak egész nyáron. :(

Nemrég jöttem haza a kórházból akkor bedurrant az agyam és felmentem szólni hogy tudom hogy ilyen rossz panelek ezek dübögnek meg stb..olyan bűbáj voltam, amilyen csak lehet valaki, megkértem hogy csak kicsit figyeljen oda.

Erre kiakadt ordibált mint egy sakál. Hogy képzelem hogy megszabom ő mit tegyen a lakásába mert itt lakik 30 éve és hogy mi csak nyamvadt albérlők vagyunk..

(de a szomszédról annyit:az előző lakók akik a helyünkön voltak, kisbabás család volt és elakarták gyámüggyel vinni a picit mert hogy sír. és idegesíti őket.. akkora egy "rossz" emberek..)

Szóval minden este ez megy, meg ráadásul isznak is. KIBÍRHATATLANOK. Mit tegyünk még? Hogy javuljon? a szép szó nem volt elég..(ráadásul ami a legjobb minden szót hallunk ahogy miket szapul,és az egész városba minket szid hogy kis fiatal suhancok akarják neki megmondani mit csináljon..mert neki diplomája van-mindig ezzel jön- .)

Elmenni meg nem akarunk mert pont a pénzgyűjtés a cél egy házra.

2011. jún. 28. 10:55
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:

Nézd, sok mindent nem tudsz tenni. Sajnos ti tényleg csak bérlők vagytok, ők meg ott laknak x éve!

Mondjuk én eleve lehet,hogy más lakást néztem volna, ha az előttem lakók elmesélik a sztorit!

Tegyetek szart a postaládájába.:))

2011. jún. 28. 11:12
 2/29 anonim ***** válasza:
89%
Házmester van-e? Esetleg ő tudna valamit tenni. Nagy paraszt tanárok lehetnek,és ilyen emberek tanítják a gyermekeket.
2011. jún. 28. 11:16
 3/29 A kérdező kommentje:
köszi először is :) Utólag derült ki hogy ennyire bunkók. :S Van házmester de az sem egy "észkombány" :D És igen sajnos ilyenek tanítják a gyerekeket, el se tudom képzelni hogy engedheti ezt meg a suli...
2011. jún. 28. 11:18
 4/29 A kérdező kommentje:
Ja és van egy kiskutyunk..a kaki megoldható... XD
2011. jún. 28. 11:19
 5/29 anonim ***** válasza:
92%

ez durva. nagyon sajnállak.

nálunk, hogyha a szomszéd jó erősen nekimegy a fűtéscsőnek, akkor az nálunk is rezeg , bár nem vagyok biztos benne hoyg azért van. szerencsére ilyen nem volt sokszor mert rohadt jó szomszédaink vannak, azért is elnézést kértek, hogy festékszag van a lépcsőházban mert épp festettek.

esetleg a régi jól bevált módszerrel kopogtass vissza seprűnyéllel, esetleg szerelj hangszórót a plafonra és szigeteld el, mármint úgy h te ne halld csak ő és nyomass neki justin biebert .. vagy ha nem akarsz annyira kitolni vele akkor metallicát vagy depressziót :D

2011. jún. 28. 11:39
 6/29 anonim ***** válasza:
89%
Kopácsolj fel neki valamivel.
2011. jún. 28. 11:39
 7/29 A kérdező kommentje:

:) okés akkor irány a postaláda és a hifi :) köszönöm

tényleg elég rossz a helyzet. Igen ,ez a kopácsolgatás ment már de arra meg visszadübög a sarkával..annyira paraszt.:S hát elég kilátástalannak tűnik..

2011. jún. 28. 11:51
 8/29 anonim ***** válasza:
ha ő éjfélig bútort tologat, akkor ti hajnal 1-2ig tologassátok :D biztos nem fogja szó nélkül hagyni, akkor mondd azt, hogy azt hitted itt ez a divat :)
2011. jún. 28. 11:59
 9/29 A kérdező kommentje:
:) ez jó
2011. jún. 28. 12:03
 10/29 anonim válasza:

Az a baj a bútortologatást inkább az alattatok lakó szívja meg.

Nyomkodd a kaputelefonját ( kaka is jó 5let :) )

szerelj a plafonra egy hangfalat vagy ilyesmi.

s ha legközelebb megkérdezi mit képzelsz, mond hogy "azt hogy intelligens emberrel beszélek de megint tévedtem" nem nagy duma de alázásnak jó.

más nem panaszkodik rájuk.

mert esetleg a házirend alapján talán lehetne valamit kezdeni velük.

2011. jún. 28. 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!