Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Olyan Bankot keresek ahová...

Olyan Bankot keresek ahová nem kell önerő és lakásfedezet ha van már hiteled. Mivel házat akarunk venni?

Figyelt kérdés
2011. jún. 22. 17:42
 1/5 anonim ***** válasza:

ilyen nincs

vagy az Álmodozz Bank 300%thm 99évre.

2011. jún. 22. 18:05
 2/5 anonim ***** válasza:

Nincs. Hogy kapná vissza a bank a pénzét, ha bedőlsz?

Ha árverez csak a feleáron fogja eladni a házadat. Tehát amásik félreis kell fedezet.

2011. jún. 22. 18:07
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem olyanra gondoltam hogy nem akarunk fizetni.Hanem sajnos a takarékba van még egy kis kevés fizetnivalónk és így nehéz lakást venni ezért mentünk ügyintézőhöz és ő mondta hogy Lakás fedezet kellene de apósomat nem akarjuk terhelni segítene szívesen de mi nem akarunk szülőkre támaszkodni és azért kérdeztem hogy nem e tud valaki olyan bankot hogy segítene mivel a takarékot is ki szeretnénk rendezni és csak egyet fizetni:)
2011. jún. 23. 17:22
 4/5 anonim ***** válasza:

1. önerő nélkül lehet hogy már nem is kaptok hitelt.

2.veheted úgy is fel a hitelt hogy az a ház a fedezet amit megveszel mi legalábbis így vettük igaz mi 1/3 át önerőben befizettük.

3. úgy is felvehetsz hogy após-szüleid háza a fedezet és amint elbírja a tietek akkor áttetetitek arra.

de szerintem egyszerűbb kilincselni bankoknál hogy ilyenkor mi van mert a válságos téma óta elég sokat változtak a dolgok,megszigorodtak.

de azt tudod hogyha házat akarsz venni kell jópár 100000 mire minden papír ügyvéd közjegyző,földhivatal mindenki ki van fizetve.

2011. jún. 23. 17:37
 5/5 anonim ***** válasza:

Utolsónak teljesen igaza van, mindenben!

Nálunk is a megvásárolt lakás a fedezet,ezt elfogadták. És a közben felmerülő költségekre rengeteg pénz megy el:ügyvéd, földhivatal, értékbecslő,hitelbírálat. Önerő nélkül nincs lakáshitel.

És szerintem ne ügynökön keresztül kössétek hanem ti magatok menjetek el több bankba és érdeklődjetek, járjatok utána. És jól gondoljátok meg, az emberek nagy része nem azért nem fizet, mert nem akar. Sok sikert!

2011. jún. 23. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!