GYED-re lakásfedezet mellett hitelt lehet felvenni?
Figyelt kérdés
Kb. 5 millára tudjuk felértékeltetni, 1 milliót szeretnénk rá felvenni. Tapasztalat?2010. jan. 13. 11:53
1/9 anonim válasza:
Szerintem gyed-re nem adnak hitelt, de nézd meg az adott bank honlapján.
2/9 anonim válasza:
A GYED nem terhelhető jövedelem hitel szempontjából, ezért általában a bankok ezt nem fogadják el. Legalábbis a K&H biztos hogy nem. (ott dolgozom)
3/9 anonim válasza:
"A gyermekgondozási díj (GYED) Magyarországon az egészségbiztosítási törvény által szabályozott, kizárólag a biztosítottaknak járó rendszeres, jövedelemarányos támogatás, amely családi ellátásnak minősül és a szülő jövedelemkiesésének pótlására szolgál."
Ezért nem adnak rá hitelt....most próbáltuk mi is és mindenhol elutasítottak.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! akkor muszáj lesz kitalálni valamit....
Szép napot!:)
2010. jan. 13. 12:12
5/9 anonim válasza:
K&H-s dolgozótól kérdezném: adóstárs lehet GYED-es?
Köszönöm, és elnézést az off-ért.
6/9 anonim válasza:
Mi 2880 novemberében vettünk fel jelzálogot a K&H-nál és adóstársként szerepelek a kölcsönben mivel közös tulajdon a férjemmel és akkor már GYED-en voltam.
9/9 anonim válasza:
K&H-s vagyok
adóstárs bárki lehet, az ő jövedelmét nem feltétlenül vizsgálja a bank. A lényeg, hogy a fő adósnak legyen "jó" jövedelme
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!