Van hiteled, tartozásod? Mennyi? ÉS hány éves vagy?
Nincs, mert aki hitelt vesz fel, az nagyon felelötlen, csak eladósodáshoz vezet. (Nem vagyok milliomos, havi 110000 a fizetésem -brutto- , de inkább összehúzom magam.)
50 éves vagyok, és hitel nélkül van lakásom - igaz, hogy nem 20 évesen vettem.
Van: kb. 2,5 - 3 millió forint:) Most 27 vagyok, de ezeket 18-21 éves koromban vettem fel, persze nem ennyit, csak azóta kicsit megduzzadt, mivel már nem nagyon tudom/tudtam fizetni...
Az előző, 50 éves úrnak üzenném, hogy nem kellene mindenkit (akik hiteleket vesznek/vettek fel) ennyire lesajnálni:)
Nyilván a mai eszemmel én sem vennék fel hiteleket és igen, felelőtlen, meggondolatlan, vagy egyszerűen csak fiatal(?) voltam. 18-21 évesen szülők, "tanácsadók" nélkül, lehet más a helyzet...
Persze lehettem volna "okosabb" magamtól is, vannak akik szerencséjükre már 18 évesen is elég felnőttek ahhoz, hogy ne hozzanak ilyen rossz döntéseket. De az idézőjelnek azért van helye, mert pl. a matematika mindig is az erősségeim közé tartozott, azaz egy viszonylag intelligens ember is lehet tudatlan, tapasztalatlan. Neki is lehetnek fiatalon olyan vágyai, amiket csak hitelekkel tud elérni és nem ismervén a következményeket nem tud ellenállni.
én a lakásomat hitelre vettem, mivel nem volt több millió a farzsebemben. egyelőre még fizetem.. de nem fizetnék kevesebbet albérletre sem. így legalább a sajátomat törlesztem.
tudod, van akinek nincs más lehetősége, csak a hitel, hogy pl. lakást tudjon venni.
6.5mill fizetek rá.
és van még kb 500ezer fennmaradt személyik, de ezek lejárnak pár hónapon belül.
31vok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!