Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van hiteled? És mi kellett...

Van hiteled? És mi kellett annyira, hogy felvedd?

Figyelt kérdés
Az én családomnak nincs, és eddig soha nemis volt, csak nevetni tudunk azon aki felvette a bőrfotlejére, és felmegy a törlesztője, vagy a bmw-re. 4-en, élünk havi összesen kb: 120.000 Forintból, és mindenünk megvan amire szükségünk van, és ha valami nagyobb dologra van szükségünk, akkor félrerakjuk a pénzt, és nem 2 nap múlva vesszük meg mint a hitelesek, hanem mondjuk fél év múlva.
2010. aug. 26. 22:03
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
Nappali egyetem, diákhitel. De most egyedül többet keresek, mint amennyi pénzből ti négyen havonta éltek.
2010. aug. 26. 22:10
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem diákhitelre gondoltam, hanem mint irtam luxuscikkes hitelekre
2010. aug. 26. 22:11
 3/8 anonim ***** válasza:
22 éves vagyok, a kocsimra van hitel, de nem érdekel, 320 ezret kapok kézhez abból az a havi 60 nem sok, úgyse kell már csak fél évig fizetni mert kevés pénzt vettem fel rá a többit megtakarítottam
2010. aug. 26. 22:14
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem azoknál okoz elsősorban bajt, akik bőrfotelra, vagy autóra vettek fel hitelt. Azt még valahogy kinyögik. A több (tíz) milliós lakásépítési, lakásvásárlási hetelek bedőlése okozhat igazi tragédiát. Azok meg úgy gondolom, többségükben nem luxuscikkek.
2010. aug. 26. 22:17
 5/8 A kérdező kommentje:
Engem még az zavar, a lakásépitésre visszatérve, hogy akiknek elvitte az ár a házát, az kap hitelt, éás mindenféle támogatást, hogy újjá épitse. ez eddig oké. De miért ugyanoda épiti, hogy jövőre mgint ledőljön.. vagy fel kelljen újitani a viz miatt.
2010. aug. 26. 22:20
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Akinek elvette a házát a víz,az nem kap annyi pénzt sem,amiből újat építhet. Arra pedig semmiképpen nincs pénze,hogy valahol máshol egy telket vegyen. Kénytelen a régi helyen építkezni.

Amúgy pedig nehezen hiszem,hogy valóban 4-en éltek havi 120.000.-ből,úgy hogy mindenetek megvan,futja a rezsire,kajára,ruhára, és még félre is tudtok rakni.

2010. aug. 26. 22:25
 7/8 A kérdező kommentje:
pedig igy van, vannak állataink, zöldség meg mindenféle, szóval a kajára annyit nem kell költeni, télen szoktunk disznót venni, és azt vágjuk le. Amit pedig mi tartunk azok csirkék, szóval meg lehet élni, de a pénz csak saccra van, 140-nél nemhiszem, h több lenne.
2010. aug. 26. 23:02
 8/8 anonim ***** válasza:

Tök jő az önfenntartó lét, szerencsések vagytok.

Mi örököltünk (én és a családom) egy kis pénzt (1,8millió) akkor éppen albérletben laktam barátommal, és anyumékkal úgy döntöttünk célszerű lenne lakásba fektetni, és akkor ott is lakhatnánk a párommal. Tehát hozzátettem a megspórolt pénzem, meg anyumék is (így lett 3és fél millió) és vettünk fel hozzá még 4millió hitelt.

Jó árban volt a frank, így azt. Én fizetem azóta is, és sajnos változtak a körülmények, de addig hajtok munka után míg elő ne teremtem rá a pénzt. 19évre vettük fel, de remélhetőleg előtte már kitudom fizetni.

Előtte és azóta sincs hitelem, és nem is lesz több, mert akkor is hitel ellenes voltam, de lakásba megérte fektetni.

2010. aug. 27. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!