Mit szolt a családotok amikor közölted velük hogy befog döli a hiteled?
Nem elég az hogy elveszitek mindent ami 10 év alatt összejött, a család reakcioja is ki kell hogy boritson...
Férjél vagyok, és csak a férjem dolgozk. z én családom hóapokig segitett anyagilag de most már ök sem birják, anyám ma leüvöltötte a fejem, hogy micsoda egy balf..sz lánya van hogy nem kap munkát, és hogy ők mennyi pént raktak b már be az én házamba... ( max fél milla a)a férjem gürizi halálra magát (legalább 10 milla volt a házba lerakva)a hitelen kivül... a lényeg hogy anyámék üvöltöznek,, histiznek, teljesen kikellt magábaol hogy ilye balf..sz gyerekei vannak,,,,
Nem csak a házamat fogom elveszitei, de jocskán fog maradni hitel ugy hogy semmim sem lesz, amit rá teszek a anyámék házára mivel tulaj tag vagyok.
anyiban tehetek az egészről hogy el akartam költözni, és most mindenki engem támad. Felhivnak telefoon és leüvöltik a fejem, hogy minden miattam van.....
ugy érzem összeroppanok..
Nekem ég sosem volt ilyen: egyrészt nem veszek fel hitelt, még ha nem is azonnal lett házam, hanem elöször összespóroltuk a nagyrészét. Másrészt SOHA nem kérnék mástól (családtag, ismerös) pénzt a törlesztésre, mert ha a részleteket nem tudom fizetni, akkor ez ilyen kölcsönre még annyira sem jut - és minek kellene öket is belerántani az adóságokba. NEKED lehet, hogy nem számit soknak az a fél millió, amit a szüleid adtak, de nekik ez valószinüleg rengeteg pénz.
Teljesen igazuk van, és megérdemled, hogy elbukd, ha erödön felül vettél fel ilyen rengeteg hitelt.
Igaza van a családodnak.
Nem nekik kéne fizetniük a te f*szságaidat...
Remélem elbuksz mindent, amit eddig megkaptál, akkor majd megtudod, hogy fél millió is k-rva sokat számít!!!
MOST? Menjen el dolgozni, akárhová, takaritani, szemetet hordani, Wc-t pucolni, utcát söpörni - ne otthon sajnáltassa magát, és a másikakat, akik segitettek nek, azokat hibáztassa.
Ha elbukja a házát - az az ö baja, mert túlköltekezett, de legyen benne annyi gerincesség, hogy a szülöktöl kért kölcsönt visszaadja, ha addig éheznie is kell.
nagyon nehéz és most ez nem segít rajtad, anyu mindig is aggódott értem a hitel miatt, ha bedőlne mégsem viselkedne így, csak max a megmondtam menne, ami persze szintén nem túl megnyugtató....számos ember választja ilyenkor az öngyilkosságot a kilátástalanság miatt és a családnak kell tartani az emberben a lelket
igazából persze mindent elvállal az ember, de pl diplomások esetén kifejezetten le kell tagadni h nem csak egy érettségid van, ha mondjuk bolti eladó akarsz lenni, egyszerűen nem vesznek fel, mert tudják h úgyis továbbállsz, ha jön jobb.....nem mindenki olyan talpraesett h bármit el tud vállalni, én is a családban láttam példát, ha valakinek ez nem adódik, akkor bizony nehéz dolog "eladni" magad....
kívánom, h jöjjetek egyenesbe és a család is higgadjon le egy kicsit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!