Mit szolt a családotok amikor közölted velük hogy befog döli a hiteled?
Nem elég az hogy elveszitek mindent ami 10 év alatt összejött, a család reakcioja is ki kell hogy boritson...
Férjél vagyok, és csak a férjem dolgozk. z én családom hóapokig segitett anyagilag de most már ök sem birják, anyám ma leüvöltötte a fejem, hogy micsoda egy balf..sz lánya van hogy nem kap munkát, és hogy ők mennyi pént raktak b már be az én házamba... ( max fél milla a)a férjem gürizi halálra magát (legalább 10 milla volt a házba lerakva)a hitelen kivül... a lényeg hogy anyámék üvöltöznek,, histiznek, teljesen kikellt magábaol hogy ilye balf..sz gyerekei vannak,,,,
Nem csak a házamat fogom elveszitei, de jocskán fog maradni hitel ugy hogy semmim sem lesz, amit rá teszek a anyámék házára mivel tulaj tag vagyok.
anyiban tehetek az egészről hogy el akartam költözni, és most mindenki engem támad. Felhivnak telefoon és leüvöltik a fejem, hogy minden miattam van.....
ugy érzem összeroppanok..
azért az szép, hogy van diplomád, de egy mondatot nem bírsz helyesen leírni! már megbocsáss, de melyik egyetemen végeztél???
amúgy meg sajnálom, h ennyi leleményesség nincs benned, hogy ha takarítói állást pályázol meg, akkor nem írod be a CV-be a diplomát, hanem csak az érettségit, vagy a 8 általánost...
csodálom, hogy eddig hogy maradtál életben ennyi intelligenciával...
Te??? Diplomás? Egy mondatod nincs, ami hellyel-közzel normálisan lenne megfogalmazva, és nem nyűzsögne a helyesírási hibáidtól.
Hol végeztél?
Eddig még nem védtem meg a Kérdezőt,csupán egy teljesen objektív véleményt írtam a kérdés kapcsán,amiben normális hangnemben leírtam,hogy részben Őt is megértem,viszont ebben a történetben Ő is hibás.Erre visszajöttem,és látom,mi megy itt.Ti komolyan gondoljátok,amit itt műveltek???Most így könnyebb a lelketeknek,hogy szerencsétlent a földbe döngölitek és porig alázzátok,ráadásul a név,és -arcnélküliség biztonsága mögé bújva?Szerintem szégyellhetitek magatokat,hogy rögtön a torkának ugrotok,úgy,hogy még csak nem is ismeritek,és kétségbe vonjátok,amit leírt!Nem tudom,mit képzelnek itt magukról bizonyos válaszolók,de irtó buták és bunkók egyesek.Azért álljatok már le,nem az a cél,hogy a Kérdezőt szétalázzuk,hanem hogy kulturált hangnemben mondjunk véleményt!Na,én az ilyen köpködős,nagyon okos embereket utálom,konkrétan az ő fajtájukat!Persze,észt osztani,meg ingyenélőzni nagyon könnyű!Buta,frusztrált,agresszív és végtelenül egyszerű emberek vagytok,ennyit lehet erre mondani.Empatikus készségetek a nullával egyenlő,és erre még büszkék is vagytok,mert előttetek húszan ugyanazt írták,hát akkor ti se lógjatok ki a sorból...Nevetséges...
Most írok TÉNYEKET:
-Igen,a Kérdező IS hibás,ez tény,egyrészt nem szabadott volna semmilyen nemű szülői segítséget elfogadnia,mert azt mindig a gyerekük fejéhez vágják később.
-Másrészt mindenki addig nyújtózkodjon,ameddig a takaró ér,tehát nyilván hitelt muszáj felvenni,csak akkor annyit,amennyi még reális az anyagi helyzethez viszonyítva.
-A munka dologban több helyütt nincs igazatok,bizonyos dolgokban igen,de abban nem,hogy a mostani helyzetben mindenki olyan baromi könnyen el tud helyezkedni,mert egyáltalán nem.Azért,mert valakinek van munkája,nem kell rögtön másokat habzó szájjal szidnia,ugyanis a kocka fordul,és maholnap könnyen pofára eshet,aki ma még ingyenélőz.
Ennyi lenne szerény véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!