Mit tegyek, hogy Elköltözzünk Forksba?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy édesanyám egyedül nevel 16 éve és megismerkedett ismerősökön kersztül egy hapsival...ő tök jó fej meg minden...csak egy "probléma" vele, hogy Forksban él...a lényeg hogy megkérte anyám kezét és azt akarja hogy a nyáron az esküvő után költözzünk Forksba...
Én nagyon szeretnék oda költözni és nagyon jól kijövök a hapsival is meg mninden...de anyám nem igazán szeretne menni. Nem értem mi baja, kíválóan tud angolul...és én is...semmi nem köti ide...mégis azt mondja nem tudná elhagyni az orszégot...:S mit tegyek...Én mennék ő nem...hanem csinálok valamit itt ragadunk!:P
2011. jún. 4. 19:08
1/2 MaryssCsajSzlee válasza:
Ez olyan Twilightosra sikeredett.. :) Szerintem győzd meg anyud azzal h ha igazán szereti a pasit akkor ő legyen fontosabb nem az h melyik országban él.
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm! haha Twilight!:)) egyébként ezzel próbálkoztam a minap...) remélem értem el hatást! Köszönöm a tanácsod mégegyszer
2011. jún. 5. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!