Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen Pesten élni?

Szerintetek milyen Pesten élni?

Figyelt kérdés

A Hős utcában vettem egy lakást, és itt fogok élni.

Szerintetek jó hely?

2011. máj. 6. 01:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
Húúú, melyik részén? Az egyik fele egész tűrhető, de a másik kész öngyilkosság.
2011. máj. 6. 02:13
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Szar. Mocsok van, szennyezettség, zaj, bűnözés, és háromszor akkora árak mint máshol az országban. Rossz választás volt.
2011. máj. 6. 02:29
 3/14 anonim ***** válasza:
38%
Pesten JÓ. A hős utcát pont nem ismerem, de összeségében Mo-n belül nem laknék semelyik másik "városban".
2011. máj. 6. 02:47
 4/14 anonim ***** válasza:
63%
Én pedig Pesten nem laknék soha. Koszos,büdös a levegő,az emberek udvariatlanok.
2011. máj. 6. 07:18
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Amig nincs gyerek, addig nagyon jó (kultúrális és szórakozási lehetőségek terén).

De gyerekkel katasztrófa (babakocsival közlekedés, mocskos levegő).

2011. máj. 6. 07:42
 6/14 anonim ***** válasza:
74%

"Én pedig Pesten nem laknék soha. Koszos,büdös a levegő,az emberek udvariatlanok."

Teljesen egyetértek ezzel a hozzászólással!!

2011. máj. 6. 08:00
 7/14 anonim ***** válasza:
68%
Pestnek egy előnye van: több munkahely, konnyen el lehet jutni aból bbe, de igen, zajos, nüdös, és sok a bunkó.
2011. máj. 6. 08:25
 8/14 anonim ***** válasza:
53%

Ezt az utcát konkrétan nem ismerem, de közel van a metro és amúgy is jó a közlekedés, ebből a szempontból előnyös.

Már három éve élek Pesten, mint főiskolás, szeretem. Nagy, folyton változik, nem lehet megunni. Valóban koszos és büdös, de melyik város nem..

2011. máj. 6. 08:46
 9/14 anonim válasza:
100%

Hős utca???Az nagyon gáz!!!

Csukott szemmel mentél végig az utcán?

2011. máj. 6. 11:44
 10/14 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem jó Pesten élni!

És nem értek egyet azokkal, akik szidják. Tény, hogy vannak olyan részek, ami koszos és ha bejön a szmog, akkor büdös is. De a szüleim húsz év kihagyás után nemrég jöttek fel Pestre, és meg voltak döbbenve azon, hogy milyen TISZTA, mivel amikor ők itt éltek, akkor még sokkal, de sokkal büdösebb és zajosabb volt.

Az emberek udvariatlanok téma meg szerintem szimplán nem igaz. Legalábbis a saját tapasztalatom mást mutat: minden bunkóra jut legalább 4-5 jófej ember, aki segít, ha bármi gond van. A pestieket sokkal segítőkészebbnek találom, mint a szülővárosomban lakókat, ott ugyanis hiába látják, hogy valami gond van, soha nem jöttek oda segíteni, Pesten ellenben mindig.

Egyébként meg ki kell használni a pesti lét előnyeit, járj sokat különböző előadásokra, rendezvényekre. Menj el olyan helyre is, amire elsőre azt mondod, hogy téged az ilyesmi nem érdekel. Lehet ez egy Vásáry-est a MüPában, egy alternatív előadás a Bárkában, egy balkáni táncház, egy konferencia az allergiáról, vagy egy tűzzsonglőr előadás.

Én 15 évesen kerültem fel Pestre, és akkor kezdtem el mindent, de mindent végigjárni. Persze a fő mozgatórugó az volt, hogy nem voltka ott a szüleim, akik nyolcra hazaparancsoltak volna :D

De már látom, milyen jól tettem. Az ember látóköre kiszélesedik, ha sok mindent megnéz. És változik is. Szóval neked is nagyon ajánlom ezt! Már csak azért is, mert így kevesebb időd marad a negatív dolgokon mérgelődni :)

2011. máj. 6. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!