Budapestiek! Szerettek Pesten élni?
Mit szerettek a fővárosban és mit nem ? Mire kell figyelni ? Szeretnék majd ott élni és dolgozni de nem tudom még sose voltam a fővárosban max osztálykiránduláson :D
Gondolkoztam külföldön is de hát nem tudom még..
Én nem vagyok pesti, de hét éve itt élek.
Nagyon szeretem.
Ha venni akarok valamit, itt van a városban, tuti nem kell sokat utaznom érte, ha rendelek, választhatom a személyes átvételt, ami olcsóbb. Rengeteg lehetőség van a szórakozásra, legyen bármihez is kedvem. A szülővárosomban volt két diszkó, vagy oda mentem, vagy kocsmába, itt nagyságrendekkel nagyobb a választék. Ha művelődni akarok, mindig találok partnert és megfelelő helyet is, ahova elmehetek. A város gyönyörű, a vártól a kis parkokig. Nyüzsgés van és élet. Ahhoz, hogy valaki itt unatkozzon, tehetség kell. Tömegközlekedéssel bárhova hamar eljutok.
Nem szeretem, hogy néha idegesítően sok az ember és az autó. Hogy nincs kert a lakásomhoz, és hogy általában drágább az élet, mint vidéken.
Összességében sokkal jobb itt élni, mint valami poros kisvárosban vagy faluban, habár azoknak is megvan a szépségük :)
én 25 éves vagyok és amióta élek pesti vagyok.
szeretek is itt élni meg nem is.
jó, hogy minden a seggemben van, hogy több a lehetőség, cserébe koszosabb zsúfoltabb, stb.
szívesebben élnék valami hanglatos (cigánymentes) kisvárosban, de munka szempontjából nem oldható meg még:)
én nem részesíteném előnyben budát. Buda egy elit hely, tiszta sznob sok környéke. Ott találkozhatsz gyakrabban terepjárós barmokkal akik majdnem elütnek.
amúgy aki nem látott még budán csövest meg koszt stb, annak javaslom a batty-t a moszkva teret és a déli pályaudvart.
XIII, IX. kerület sz@r, a budai rész tényleg sokkal jobb. Én a szórólaposztogatókat nagyon utálom, mert bunkók és erőszakosak, az aluljárókban a hajléktalanok is szörnyűek tudnak lenni!
De a többi jó, jók a programok, szépek a nevezetességek, több lehetőség van tanulni, dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!