Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Budapestiek! Szerettek Pesten...

Budapestiek! Szerettek Pesten élni?

Figyelt kérdés

Mit szerettek a fővárosban és mit nem ? Mire kell figyelni ? Szeretnék majd ott élni és dolgozni de nem tudom még sose voltam a fővárosban max osztálykiránduláson :D

Gondolkoztam külföldön is de hát nem tudom még..

2010. jún. 21. 19:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem.Persze, az éjszakai élet nagyon jó, de pár hónap után már "beleszokik" az ember, és abban se lesz semmi extra.Legszivesebben menekülnék innen, de a munkám ideköt.Sokszor hányingerem van, olyan emberekkel találkozom itt Pesten, és szó szerint áttaposnak rajtam.Emberiség=0. Maga a város gyönyörű, de nekem elegem van belőle. legszivesebben valami vidéki nagyvárosban élnék.
2010. jún. 21. 20:40
 12/19 anonim ***** válasza:
Igaz,nem kell Pestre sem általánositani,hogy szutykos..,mert vannak ott is szép helyek,de sztem Buda akkor is barátságosabb,tisztább a levegő,nincs akkora dugó stb. Kicsit az elfogultság is beszél belőlem,mert 30 éve élek Budán:D 30F
2010. jún. 21. 20:43
 13/19 anonim ***** válasza:
Egyébként az megfigyeltem,hogy vidéken sokkal barátságosabbak,közvetlenebbek az emberek,mint itt Bp-en!Itt Bp-en tényleg elég tahók az emberek,tisztelet a kivételnek,és egy vidéki aki nem szokott ehez..,akkor kiábránditó lehet,sőt meg is ijedhetsz!De idővel sztem megedzősz;)
2010. jún. 21. 20:47
 14/19 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretek. Valaki írta, hogy a IX. kerület szar, de ez nincs így, mint a legtöbb kerületnek, ennek is vannak nagyon szép és kevésbé szép részei. Bakáts tér környéke például nagyon szép és "elit", úgyhogy ne szarozd le. Jó dolog belvárosi gyereknek lenni, de néha kivágyom a külvárosba vagy vidékre.
2010. jún. 21. 21:29
 15/19 anonim ***** válasza:
Egyébként miért lenézendő a pesti rész? Deák tér, Váci u., Egyetem tér. Ezek miért gázak? Tudtommal a turisták is főként a belvárost keresik. Budán tisztább a levegő, de Pest látványosabb, izgalmasabb.
2010. jún. 21. 21:33
 16/19 anonim ***** válasza:
Hát ez marha jó komolyan mondom, most már nem csak a vidék és Budapest rivalizál hanem Budapesten belül már Buda és Pest is....
2010. jún. 21. 23:00
 17/19 anonim ***** válasza:
Pest látványosabb,és vannak szp helyek ez tény,de Buda hangualtosabb,és jobb a levegő!!Menjél fel a XI.kerben a Somlói útra v. a Kelehegyi útra..,olyan levegő van ott mintha a hegyekben lennél,ami igaz is,ha azt nézzük:D
2010. jún. 21. 23:05
 18/19 A kérdező kommentje:
sokat segítettek :D köszönöm a válaszokat:)
2010. jún. 21. 23:06
 19/19 anonim ***** válasza:

Helló.

Én budai vagyok de Pestre járok iskolába már 2éve. Háát...szerintem maga a belváros egy csodásan szép hely, azok az épületek áhh. Viszont: undorítóak az emberek, az a mocsok, a hajléktalanok és persze a drága kisebbség. (Nem mindenhol vannak, de én pont a 8.kerületbe járok iskolába.) Én rosszul vagyok attól a területtől, személy szerint.

Az emberekkel kell vigyázni... Büdösek, hajléktalanok, pedofilok, tolvajok...és még sorolhatnám. Lehet nem csak BP-n van így, de én ezek mindegyikével találkozom. :S

17L

2010. jún. 25. 01:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!