Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért szerettek vagy épp...

Miért szerettek vagy épp fordítva miért nem szerettek Pesten élni?

Figyelt kérdés
2010. nov. 5. 07:44
 1/4 anonim ***** válasza:

gyakorlatilag csak félig élek ott, de én szeretem. minden közel van, a közlekedés "jó" (kényelmetlen de legalább mindenhova el lehet jutni)

sokáig városban laktam (kisebben mint pest, ugyértem:D ) ott elegem lett belőle hogy ha ki mentem az utcára ugyanazok az emberek jöttek szembe, és aze gész egy nagy pletykatelep (bár ez néha pestre is igaz) pedig nem volt olyan kicsit város, 40ezer lakossal, mégis mindig miindenugyanaz volt... pesten van szórakozási lehetőség, könnyű eljutni mindenhova, sok új ember van akárhova mész, és nem olyan ítélkezősek az emberek, legalábbis nem figyelnek rád annyira.

2010. nov. 5. 08:22
 2/4 anonim ***** válasza:

kosz van, bűz van, tömeg van. az emberek felől akár meg is lehetne halni az utcán, az sem érdekelné őket. sajnos nagyon sok rettentően önző embert ismeretem itt meg, akikkel együtt élni is alig lehet, mert csak magát nézi.

ki nem állhatom Budapestet, nekem óriási csalódás volt. amint lehet elköltözök innen.

előnye az lenne, hogy sok a programlehetőség, de nagy részüket nincs pénzem megfizetni.

2010. nov. 5. 11:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Az emberek bunkók, arrogánsak, mindent jobban tudnak, többet foglalkoznak más dolgával, mint a magukéval, műveletlenek, ostobák. Lesz*rják ha egy vak ember szállna fel a villamosra, amelyik az ajtó mellett áll, az se segítene neki. Undorodom ettől a helytől, de sajna nem áll halomban a bankszámlán a pénz, hogy elmenjek akárhová.
2010. nov. 5. 12:16
 4/4 anonim ***** válasza:

én Budán élek, de szeretem.

tudom, most a jön a "budaikötsögsznob" szöveg :D

szóval szeretek itt élni Budapesten, mindig van lehetőség a szórakozásra, persze sok a bunkó ember, de legalább jó a közlekedés, rengeteg bolt még éjjel is nyitva tart.

mindig van lehetőség új embereket megismerni, nincs annyi pletykálás, stb.

szóval nem tudnám elképzelni az életemet egy kis faluban vagy városban.

2010. nov. 5. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!