Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Faluban, városban, vagy...

Faluban, városban, vagy tanyán szeretsz, szeretnél lakni?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 24. 23:01
1 2 3 4 5
 11/42 anonim válasza:
100%
Belvárosban lakom egy panelben, legszívesebben a kertvárosban laknék.
2011. ápr. 25. 00:01
 12/42 anonim ***** válasza:
100%
Bp. melletti településen lakom, busszal kb. 20 perc a belváros. Szívesen laknék akár ott is vagy egy még nagyobb metropoliszban, felhőkarcolókkal meg ilyesmi. De itt is szeretek lakni, mert sok a zöld, de a belváros mégis közel van.
2011. ápr. 25. 00:05
 13/42 anonim ***** válasza:
Városban lakok, viszont viszonylag kisváros :) A belváros belvárosában lakok (:D), viszont családi, kertes házban. Imádom :))
2011. ápr. 25. 00:09
 14/42 anonim ***** válasza:
100%
város!!!
2011. ápr. 25. 00:15
 15/42 A kérdező kommentje:
Elsőnek: Én is falun(3000fős) lakom már 28 éve. Viszont az utóbbi időben nagyon elviselhetetlen itt. Mindenkinek kutya meg autó kell. Olyan zaj van itt, hogy akár városban is jobb lenne. Nincs már az a falusi idill ami akár csak 5 éve volt. Ráadásul a beképzelt, nagyképű szomszédaim is az agyamra mennek. Eljátszák a született feleségek sorozat kertvárosi életét, de közben meg akkora sötét parasztok.
2011. ápr. 25. 00:27
 16/42 anonim ***** válasza:
100%
Pesten lakom, panelban, de semmi esetre nem költöznék vidékre. itt minden megvan, mindenhova egyszerűen el lehet jutni, és van élet nem úgy néznek ki az utcák mintha kihalt volna az emberiség.
2011. ápr. 25. 00:37
 17/42 anonim ***** válasza:
100%

Kertvárosban, vagy vidéki városban.

Lakópark, multiáruház, focipálya, és uszoda, játszótér, pár vendéglő, horgásztó, és normális park, mindenképpen legyen lehetőleg 5-10 km-en belül és a normális tömegközlekedés sem árt ha van, ne keljen már minden miatt kocsiba ülni 400 ft os benzin mellett..

2011. ápr. 25. 02:12
 18/42 anonim ***** válasza:
HA megválaszthatnám,hol lakjak,akkor télen összakomfortos belvárosi polgári lakás egy megyeszékhelyen,forgalommentes helyen,nyáron tanya.Én már laktam mindenhol minden körülmények között minden évszakban,de ez volna számomra az ideális.Sajnos,most messze vagyok az ideálistól.
2011. ápr. 25. 02:14
 19/42 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok, amúgy egy éve még vidéken laktam ma már kertvárosban és 00:37-nál a pont amiatt amit írt, másrészt kertvárosban sokkal több a virág a gyümölcsfa az utcákon mint vidéken, komolyan! Méga parkok is nagyobbak, és nem csak egy bót van vagy 3 faluval odébb a következő.

Jobb végigmenni egy sétálóutcán mint falun, és a biztonság is jobbnak tűnik, mivel nem olyan kihalt minden, itt nem látsz annyi kóborkutyát, meg bandázó C kategóriás huligánokat, bár este 10 után hétvégente kicsit beindul az utcai élet, de max egy órára amíg az éppen bulizni indulók eljutnak a céljukig...

2011. ápr. 25. 02:19
 20/42 anonim ***** válasza:
100%

Ja meg mégvalami.

Kertvárosban télen is kinyithatod az ablakot szellőztetni, mert 95% ban gázzal fűtenek mindenhol, és nem fával meg mindenféle rongyokkal meg amit találnak...

Falun télen kinyitod az ablakot aztán megfulladsz a füsttől. Kertvárosban emiatt meg komolyan büntetnek az önkormányzatok, nem tüzelhetsz akármivel..

2011. ápr. 25. 02:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!