Mivel lehetne spórolni? 4en vagyunk családba valami jó ötlet amit én is megtudok csinálni.14/L
Pl. NO CIGI!
Sok családban panaszkodnak, közben több 10 ezer forintot füstölnek el.
Aztán lehet rövid zuhanyozást a kádfürdő helyett.
Sok családban a gyerekek órákig fürdenek, hajat mosnak, a közben kihűlt vizet újra töltik meleggel, stb...
Energia takarékos égők. A villanyt csak ott felkapcsolni ahol tartózkodnak emberek a házban. A Tv, egyéb műszaki cikk teljes kikapcsolása amikor nem használják (nem csak standby mód).
Központi fűtéses lakásnál egyedi mérőóra felszereltetése ha lehetséges.
Én még javaslom, hogy egy hónapig minden számlát, blokkot stb eltenni. Majd utólag megnézni, hogy mi volt az ami fölösleges kiadás volt. Csak abban a pillanatban tűnt úgy, hogy meg kell venni.
Több ezer sőt több tízezer forintokat költenek el az emberek fölöslegesen. Sok éve dolgozom ezzel a módszerrel és sokan ledöbbennek, hogy mennyi pénzt költenek el fölöslegesen.
Te? Nem feltétlen van szükséged a 28. ugyanolyan pólóra, nem létszükséglet folyton szórakozni, moziba menni, stb. Ha kaját a büfében veszel, inkább vigyél otthonról, máris spóroltál a szüleidnek egy tételt, mert sose értettem, mi kerül egy zsömlén, fél kiskanál ócska margarinon, párizsin 200huf-ba. XD
Találd ki, hogy tévézel, zenét hallgatsz, vagy gépezel. Háttérzajnak jó a YT, akkor nem kell a többi.
Ha négyen esztek, akkor nem mikróban melegítsétek a kaját, gázon is gyorsan meg lehet. Meg nem kell mindenből a legdrágább, márkásat venni, van, ami a noname cuccokból is tök jó, persze nem minden. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!