Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogyan igazságos a lakbért,...

Hogyan igazságos a lakbért, és a rezsit elosztani?

Figyelt kérdés
Két szobás lakást bérelünk a lakótársammal 40000 forint +rezsi, az egyik szobában ő van, a másikban én, egyforma méretűek a szobák, így 20000 fejenként, konyhát, fürdőszobát közösen használjuk. De most ide költözik a barátnője, hárman leszünk a lakásban. Most három fele kell osztani a lakbért, mert hárman béreljük, vagy ugyanúgy marad szobánként a fele, és csak a rezsi költségeit kell három fele osztani?
2011. febr. 21. 10:20
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
20%
Mit kell zsidóskodni,továbbra is ugyananyi lakbért fizetsz,meg a rádeső rezsit,ők meg ketten osztoznak a lakbér felén.Hihetetlen,kiszámolni a közös helyiségek négyzetméterét...pffff
2011. febr. 21. 11:53
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
A korrektség nem zsidóskodás. A közös helyiségekre jutó lakbért a rezsivel együtt harmadolni kell, a saját használatú részeket meg felezni. Ha te bevinnél egy 20 fős cigócsaládot, és azok ellepnék a közös konyhát meg fürdőt, te sem várhatnád el, hogy a 2 fő is ugyanannyit fizessen a fürdőért, mint a 20 fő! Tehát igenis tessék a korrektség nevében a közös területekre jutó bérleti díjat a rezsivel együtt harmadolni!
2011. febr. 21. 20:40
 13/26 anonim ***** válasza:
20%
Nem kell végletekben beszélni,2 főről van szó,ez már nem korrektség,hanem igenis zsidóság,a felét ők ketten fizetik,na és.Kit érdekel,nekik ennyivel könyebb,de nehogy már erről ők tehessenek.Tuti nem szarakodnék ilyen apróságokkal.Akkor ha vesz egyikük egy újságot,de a másik el akar olvasni belőle 1 cikket,akkor számolják ki,hogy az 1 cikk az újság hány %-át teszi ki és azt fizesse ki neki.Nevetségesek vagytok...
2011. febr. 22. 08:49
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Elfi! Tudod mit? Ha neked ennyire mindegy, küldjél már nekem párezer forintot havonta! Megadom a számlaszámomat! Nem küldesz? Ne nevettessed már ki magad a kicsinyes zsidóskodásoddal!
2011. febr. 22. 13:06
 15/26 anonim ***** válasza:
0%
Nem is tudom ki a kicsinyes,meg ki a zsidó?Az aki minden négyzetcentimétert kiszámol,h ezek szerint kinek mennyi lakbért kell fizetni.Fogalmakkal tisztában kéne lenned,mielőtt írogatsz,te vagy a kicsinyes...de mind1.Majd szólj ha felfogtad.Hihetetlen milyen korlátolt emberek vannak...
2011. febr. 22. 13:25
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

NEKED SZÁMÍT PÁREZER FORINT?!?

Ha igen, milyen alapon kicsinyezed le azt, aki *korrektül* akarja elosztani a lakbérét?

Ha nem, miért nem küldesz mondjuk nekem? Amíg nem teszed, csak a szád jár, addig köszi, szrt sem ér a véleményed!

A kérdés pedig nem arról szól, hogy ki mennyi pénzről mond le a másik javára, hanem hogy hogyan *igazságos* a dolog! Szólj, ha felfogtad! (Remélem felfogod, de mégsem szólsz! ;)

2011. febr. 22. 13:40
 17/26 anonim ***** válasza:
20%
Értem mit írsz,de szarrágó vagy.Nekem sincs felesleges pénzem,de attól még nem vagyok genya...
2011. febr. 22. 13:53
 18/26 anonim ***** válasza:
A korrektség nem kicsinyesség. Ha nem így osztanák el, akkor a másik fél részéről lenne kicsinyesség!
2011. febr. 22. 13:57
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem sincs felesleges pénzem,de attól még nem vagyok genya..."

Ahham! Szóval te nem adakozol másnak, de a kérdező egy kicsinyes zsidó, ha nem akar többet költeni annál, mint ami korrekt...

Érdekes egy figura vagy. Biztos ilyenre neveltek..

2011. febr. 22. 14:07
 20/26 anonim ***** válasza:
A rezsit harmadolják,mivel mindenki használja és az tényleg úgy korrekt,de nehogy már azért mert odaköltözik egy 3. fél valakihez,ezért a másiknak ez miatt töbett kelljen fizetni,ez nem korrektség.Továbbra is a lakbér felét fizeti,ahogy eddig,ő nem kérte,hogy odaköltözzön a másiknak a barátnője,inkább örüljön neki a haverja,hogy belement.A lakbér másik felét meg ők egymás közt a csajjal lerendezik ahogy akarják.
2011. febr. 23. 09:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!