Mit szóltok ezekhez a borzalmas panelház-kifestésekhez?
Nos, megnéztem a képe(ke)t. Nekem jobban tetszenek így, mintha sablonszürke lenne mindegyik. Meg hát azért ezekből a gyönyörű szép panelekből (én is panelban lakom), túl sok szépet nem igazán lehet kihozni...
Próbálj pozitívan hozzáállni: pl. tisztul a városod.
"Ezek a dobozok ...mert ugye ez nem ház doboz"
Akkor is ilyen lefitymáló hangnemben beszélnél a panelházakról, ha az 50-es évekbeli Budapesten kéne sebtiben összetákolt vályogkalyibában élned, mert nem épült elég ház elég gyorsan a Háború után?
Ez a vályogkalyiba is tipikus kommunista szöveg. Elősz9r is vályogHÁZ. Másrészt más a századfordulón is a lakosságnak csak a 40%-a élt vályogházban. Azok amik 45-re maradtak azok jóvára nem voltak semmivel elmaradva a többi tégla vagy kőháztól max árvíz vagy tűz esetén nagyobb volt a rizikófaktor.
Itt egy urbanizációs folyamatról volt szó. Félre ne ért nem a panelházzal van gondom ,hanem a kommunista panelházzal, hiszen nyugaton is van panel ,de meg se közelítheti az ami itt van. Annyi volt ,hogy kellett a városba sok ház és nem volt sok pénz így hát szépen felhúzogatták ezeket a dobozokat.
"hiszen nyugaton is van panel ,de meg se közelítheti az ami itt van."
Honnan tudod? Jártál már Nyugaton panelházban? Ellátogattál mondjuk Nyugat-Németországba, egy olyan városba ahol vannak panelházak, és bementél egy lakásba egy családhoz?
23:48
"nyugaton is van panel ,de meg se közelítheti az ami itt van."
Ez előítélet. Az UK és Svédország tele van panelházakkal, ahogy Németország és Franciaország is. A legrondábbak egyértelműen a brit paneltömbök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!