Ki volt nagyon szorult helyzetben anyagilag? Mit csináljak? Tov. Lent
Figyelt kérdés
Minimum 5.000forint kellene hogy legalább a kisleányomnak (2éves lesz február3.-án) tudjak tejet venni, meg kenyeret.De valahogy ilyenkor senkinek sincs pénze,próbáltam ismerősöktől kölcsön kérni, bezzeg mikor nekik van rá szükségük akkor megtalálnak! Sajnos most nagyon sok volt a nemvárt kiadásunk.Soha nem voltunk még ilyen rosz anyagi körülmények közt. Valami ötletet tudna adni valaki!2011. jan. 17. 20:46
11/18 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az utolsó kettő hozzá szólónak is a véleményét,be is megyek az önkormányzathoz.
2011. jan. 18. 11:29
12/18 anonim válasza:
Az önkormányzat csak akkor jó,ha egy kicsit értesz hozzá.
Bemész,kapsz egy formanyomtatványt,kitöltöd,az egész család T:A:J: száma kell,kereseti igazolásokat kérnek,most az adóbevallás miatt a munkahelyen alig érnek rá a titkárnők,ha munkanélküli vagy,be kell menni "együttműködő" nyilatkozatért( ha szerencséd van,nem időpont,hanem rögtön megcsinálják)--mindenkivel(+18) aláíratod,bemész,sorbanállsz,jobb esetben nincs tele cigóval.....és egy hónap múlva kapsz pénzt. Nem egyszerű !
Szegeden 8--12e.-t adnak.
13/18 anonim válasza:
Azért kérdeztem, hogy hol laksz, mert ha közel hozzánk, akkor szívesen segítenék egy kis élelmiszerrel.
14/18 anonim válasza:
furcsálltam is, hogy milyen sokan írjátok az önkormányzati segélyt.
hiszen ha olyen könnyen kapna mindenki pénzt, legtöbben így csinálnák.
de ezek szerint 1 hónappal később utalják csak.
sajnos.
15/18 anonim válasza:
Nálunk ez elég változó: van aki rögtön megkapja még akkor amikor bemegy kérni, van akinek meg mindenféle papírt kérnek és vagy megkapja, vagy nem, van akinek meg eleve azt mondják, hogy már nincs rá pénz. Attól függ, ki a kérelmező.
16/18 A kérdező kommentje:
Voltam az önkormányzatnál,számolgatott az ügyintéző, végül adott egy papírt amit ki kell tölteni,mindenféle igazolásokat csatoljak hozzá, de nem sok esélyem van rá úgy sem és kb 1 hónap mire adnák. Hát nekem az már későn van most nem tudok adni tejet a picuromnak, mert fűzetés után már nem lesz ilyen gondom. Sajnos így jártam, marad az amit sokan írtatok próbálok ezt-azt eladni. Azért köszönöm még egyszer a sok válaszokat.
2011. jan. 19. 11:33
17/18 anonim válasza:
Ugyan írd már meg,hol laksz !!!!!!!!!!!!!!!
18/18 A kérdező kommentje:
Móron lakok.
2011. jan. 19. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!