Hogy csináljam az alábbi helyzetben, hogy a lehető legjobban járjak anyagilag?
Terhesség alatt nincs olyan, hogy ok nélkül íratja ki magát valaki!
Egy nő hadd tudja már, hogy akar-e az idióta munkahelyén a sok rosszindulatú barom között dolgozni és idegesíteni magát kockára téve a terhességét vagy sem....
Ha a táppénzt csökkentik, akkor annak is csökkentik aki már most táppénzen van attól a naptól, amikortól csökken 60%-ra az összeg.
Ha még az idén szülsz, akkor a 2008-as jövedelmet számít a tégyáshoz, gyedhez.
A táppénzed most még több lenne, mint a fizetésed? Ha nem, akkor mindegy, h' később mi lesz, rosszabbul jársz, mintha dolgozol.
ezt mire alapozod???????????
Hogy lehet valakinek több a táppénze mint a fizetése? Ezt nem értem. Hiszen a táppénz a fizu 70%-a, vagy 60%-a lesz. Vagy most hülye vagyok?
Szerintem a táppénz már rád is fog vonatkozni, de hívd fel az illetékes szervet és ott megmondják.
Az új gyed viszont elvileg csak a 2010. máj-a után született babákra vonatkozik majd csak. Én így tudom. De majd minden kiderül. Úgy mondják, hogy a törvény meghozását követő 300 nap múlva lép életbe.
Úgyhogy gyed szerintem még neked a régiek alapján jár. Ha táppénz ügyben meg tudsz valamit, írj ide, mert másnak is fontos lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!