25 négyzetméteren lehetséges ketten élni?
Figyelt kérdés
Összeköltözés előtt állunk a párommal. Én még a szüleimmel élek, ő külön, egy 25 négyzetméteres kicsi lakásban. Egy folyosó, ahová belépünk, onnan nyílik egy nagyon pici spájz, egy fürdő és egy szoba, ami konyha/étkező/hálóként funkcionál.
Elég pici a hely, kettőnknek már csak a holmink miatt sem lenne elég. Viszont ez nagyon kedvező áron van bérelve, azt mondta először lássuk meg, hogy milyen ott kettesben. Szoktam nála tölteni napokat, de én már akkor is kicsit szűkösnek érzem.
tegnap 19:19
11/11 anonim válasza:
A lakásomat 27 négyzetméter pár éve kiakarta venni egy család 2 gyerekkel, kutyával
Nincs hová mennünk elfèrünk ez volt a szöveg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!