55 negyzetmeteres panel lakasba milyen klimat ajánlotok?
Figyelt kérdés
Klima vasarlason gondolkodom, ki milyen markaju klimat ajanl,ami egy nagyszobas,es ket kis szobas panel lakasban jol helyt allna?júl. 21. 19:01
1/7 anonim válasza:
Én 3.5 kw hűtőteljesítményűt tennék (ez kb 1kw villanyosban). És ha lehet a nagyszobában oda kell rakni hogy a kisszobák felé fújjon a beltéri.
2/7 anonim válasza:
Japán márkát javaslok: Daikin, Panasonic, Fujitsu, stb.
A Samsungot semmiféleképpen ne!
3/7 anonim válasza:
Jah a márka..legjobb a Daiken illetve Gree,de Fujitsu,Mitsubishi , vagy Samsung is elfogadható.
4/7 A kérdező kommentje:
Kuldtek egy listat a 3.5 kW-os klimakbol,hogy milyenekbol lehet valasztani. Ar/név aranyban ketto tetszett meg. Az egyik Hisense Eco Comfort,a masik LG Silence
Ezek szerintetek mennyire megbizhato klímák?
júl. 22. 03:56
5/7 anonim válasza:
Én csak Gree klimát vennék 5 éve hibátlanul mükszik.A takaritást mosást nem szabad elhanyagolni!A 3,5 kw teljessen behüti a lakást,kisebbet nem érdemes.
6/7 anonim válasza:
Személy szerint csak japánt vennék.
Egy klíma nem lesz elég a lakásra. Még ha szigetelt panel is, ahogy a másik kérdésben kérdezted.
7/7 anonim válasza:
3,5 kW-os megfelelő. Nekem Midea van, tökéletes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!