25 négyzetméteren lehetséges ketten élni?
Összeköltözés előtt állunk a párommal. Én még a szüleimmel élek, ő külön, egy 25 négyzetméteres kicsi lakásban. Egy folyosó, ahová belépünk, onnan nyílik egy nagyon pici spájz, egy fürdő és egy szoba, ami konyha/étkező/hálóként funkcionál.
Elég pici a hely, kettőnknek már csak a holmink miatt sem lenne elég. Viszont ez nagyon kedvező áron van bérelve, azt mondta először lássuk meg, hogy milyen ott kettesben. Szoktam nála tölteni napokat, de én már akkor is kicsit szűkösnek érzem.
Külföldön dolgoztam és egy stúdiólakasba laktam 8 évig ami 20 négyzetméter volt de imádtam (5x4 méter)
És nagyon jól le volt választva a külön konyha meg a zuhanyzó+wc.
A feleségem is ott lakott velem egy évet amikor kijött.
Adtam neki pénzt,hogy tegye otthonossà egy kis ékszerdobozt, csinált belőle.❤️
Utána àtköltöztünk egy nègyszobàsba abból meg ugyanazt nagyba.
Mennyire passzol a bioritmusotok? Minden reggel együtt keltek, egyszerre fekszetek?
Nálunk már csak ezért sem működne egy hálószobátlan lakás, mert a férjem hol 5-kor kel, hogy éjfélkor jön. Ha csak mellémfekszik, az még belefér, de hogy elkezdjen mellettem zuhanyozni, reggelizni-vacsorázni, készülődni, hát abból hamar válás lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!