Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » 25 négyzetméteren lehetséges...

25 négyzetméteren lehetséges ketten élni?

Figyelt kérdés

Összeköltözés előtt állunk a párommal. Én még a szüleimmel élek, ő külön, egy 25 négyzetméteres kicsi lakásban. Egy folyosó, ahová belépünk, onnan nyílik egy nagyon pici spájz, egy fürdő és egy szoba, ami konyha/étkező/hálóként funkcionál.

Elég pici a hely, kettőnknek már csak a holmink miatt sem lenne elég. Viszont ez nagyon kedvező áron van bérelve, azt mondta először lássuk meg, hogy milyen ott kettesben. Szoktam nála tölteni napokat, de én már akkor is kicsit szűkösnek érzem.

ma 19:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Az már kellemetlen ha az az 1 szoba a mindenes konyha/háló/nappali.
ma 19:25
 2/11 A kérdező kommentje:
Igen, de valamennyire el van választva, van egy fél fal felhúzva a szoba közepéig, az mögött van egy ágy, az ággyal szemben egy nagy szekrény, a fal innen eső oldalán pedig a kis konyha és asztal székekkel.
ma 19:27
 3/11 A kérdező kommentje:
Engem leginkább a raktározási lehetőség zavar. Van egy beépített szekrény a folyosón, meg ez a nagy szekrény, ami részben ruhás, részben tv szekrény. De a párom cuccai elfoglalják a tároló hely felét, nekem meg még több dolgom van. Több szekrény nem fér a lakásba, mert akkor már nem lenne benne hely mozogni.
ma 19:29
 4/11 anonim ***** válasza:
83%

Külföldön dolgoztam és egy stúdiólakasba laktam 8 évig ami 20 négyzetméter volt de imádtam (5x4 méter)

És nagyon jól le volt választva a külön konyha meg a zuhanyzó+wc.

A feleségem is ott lakott velem egy évet amikor kijött.

Adtam neki pénzt,hogy tegye otthonossà egy kis ékszerdobozt, csinált belőle.❤️

Utána àtköltöztünk egy nègyszobàsba abból meg ugyanazt nagyba.

ma 19:35
 5/11 anonim ***** válasza:
75%
Ez az adott embertől, emberektől függ. Szerintem lehetséges.
ma 19:38
 6/11 A kérdező kommentje:
Mi is külföldön élünk és nagyon magasak a lakhatási árak. Egy nagyobb lakás az egyikünk teljes fizetését elvinné.
ma 19:48
 7/11 anonim ***** válasza:
4es vagyok,na akkor hajrá 🙂.
ma 19:55
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nagyon pici, nem hiszem, hogy kényelmes lenne. Ráadásul simán lehet, hogy itt nem menne az együttélés viszont egy olyan helyen menne ahol időnként külön tudtok vonulni. Plusz baromi feszülté tudja tenni az embert, ha egy túlzsúfolt helyen van
ma 20:46
 9/11 anonim ***** válasza:

Mennyire passzol a bioritmusotok? Minden reggel együtt keltek, egyszerre fekszetek?

Nálunk már csak ezért sem működne egy hálószobátlan lakás, mert a férjem hol 5-kor kel, hogy éjfélkor jön. Ha csak mellémfekszik, az még belefér, de hogy elkezdjen mellettem zuhanyozni, reggelizni-vacsorázni, készülődni, hát abból hamar válás lenne.

ma 21:32
 10/11 anonim ***** válasza:
Hogyne lehetne, még gyerekekkel is, csak nem komfortos.
ma 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!