Kaptam egy SMS-t elvileg az MVM től erről a számról 06209000740, hogy munkát akarnak végezni egy bizonyos felhasználó helyen, illetve valami pinkóddal lehet a munkalapot elfogadni amit sehol nem találok az SMS ben. csalók?
Probléma az, hogy a központi számot három nap alatt tudtam elérni, úgyhogy egy ember is beszéljen velem, ne pedig szét kapcsoljon vagy én nyomjam le mert 2 órát-t várok :(
Az ügyintéző nem látott semmiféle mérőóra cserét, nem lehet hogy folyamatban lenne, több helyen megnézte, viszont meg adott egy másik számot hogy még ott is kérdezzem meg, ezt holnap fogom megkérdezni!
Viszont tudták hogy hova kéne menni, tudták az utcát de nem tudták a házszámot! Nem tudták a címet pontosan! Ez azért ijesztő!
Nekem a nyáron egy olyan sms-t küldtek, hogy "Már harmadik alkalommal próbálkoznak. Amennyiben a mai napon sem tudnak bejutni a siófoki ingatlanomba, akkor kikapcsolják a villanyt".
Nagyon megrémültem, mert mindkét fagyasztó láda tele alapanyagokkal, továbbá az egész lakást átalakítattuk tavaly, nincs gáz, nincs távhő, minden csak tisztán áramról üzemel.😲
Aztán elgondolkodtam:
mióta az eszemet tudom Miskolcon élek, és soha nem volt balatoni ingatlanom.🤣
Én már minden hivatalos telefonra automatikusan megmondom, hogy hivatalos ajánlott levél.
Semmi másra a fülem botját nem mozdítom.
Unalmas és egyben idegesítő is amikor ehhez hasonló sms-ek, telefonok és e-mail-ek érkeznek.
Természetesen mindegyik "kihagyhatalan" ajánlat, és "soha vissza nem térő" kedvezményeket ígér.
Számomra a csúcs, a néhány héttel ezelőtti üzenet-cunami volt.
Pár nap alatt 5.sms, 3.telefonhívás, és 4.e-mail szólított föl arra, hogy:
- azonosítsam magam
- üssem be a TPIN nyitókódot
- hogy küldjem el a belépési jelszót
- digitalizáljam a kártyámat
- stb.
Egyikre sem reagáltam -nem tudva hogy miről van szó- de másnap, jött a folytatás:
-örömmel értesítettek, hogy érvényesítették (!) a kártyámat
-tájékoztattak, hogy 300 e. Ft hitelre jogosult vagyok
-jóindulatúan figyelmeztettek a kiber-visszaélésekre
-előre vetítették a pontgyűjtő rendszerük előnyeit
és végül:
dobpergés->...->...->
-felszólítottak hogy a hófordulónap elteltével a tartozásom 590Ft., amit záros határidőn belül köteles vagyok befizetni.
Szerintetek rohantam a postára? 😜
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!