Miért vannak olyan felhasználók, akik kb minden kérdésnél rárepülnek az emberre privátban?
Van egy-két felhasználó, akik napi szinten írnak levelet, akármilyen témában válaszolok.
Nem tartják ezt szánalmasnak?
Ha ti is tapasztaltátok ezt, akkor ne írjatok nyilvánosan itt neveket légyszi!
Egy mostanában nagyon rákattant erre a témára, így tiltottam. Többnyire a saját igazát hajtják, vagy mivel tetszik valamiért a válaszunk, így megerősítést akar adni (vagy önmagának), hogy ő is így/hasonlóan gondolkodik. Ennek viszont nincs értelme, mert ha válaszol is az ember, akkor meg mintha nem történt volna semmi, visszábbfog a privizésből.
Többször, amit leír priviben az egyed, azt a közös plattformra is ráírhatná.
Atya ég!
Én is kaptam ugyanattól a férfitól már többször ugyanazt az ismerkedős üzenetet.
Viszont most már egy-két embertől frászt kapok.
Van aki minden témában ír privit: "Szia, mióta van jogsid?" " Szia, kevés barátod van"?
Ezekre van aki válaszol amúgy??
Én csak írok nevet.
Volt egy kérdező aki eleve olyan kérdéseket tett fel, amiből egyértelmű volt, hogy teljesen nyámnyila, teszetosza, megalkuvó alak.
Privát pedig ilyeneket írt: Box 1v1, Gyere pakolj fel ha ilyen kemény vagy 🤼♀️
Ja és a neve: hokikirály
Én azt szeretem, amikor teljesen egyszerűen bizonyítható dolgokról van szó. Például egy soha nem repült 2. vh-s magyar repülőgépről állította a kérdező, hogy a világ legjobb gépe volt.
Össze vissza linkelgetett mindenfélét, az általa linkelt fotót, miszerint a gép létezik, 5 perc alatt megcáfoltam, hiszen az egy jól sikerült fotómontázs volt egy makettről amiről fórumokon voltak fent eredeti képek.
Erre a reakció privát: Ennyire hülye vagy? Nézzél ilyen gépekről videókat, ne a játékboltok drónjait csipázzad!
Szóval ja, vicces amikor igyekszel érdemben kommunikálni egy dedóssal.
Engem is megtalálnak héba-hóba, és szintúgy ilyen "Szia! Hány barátod van?", "Szia! Mióta vagy egyetemista?" szintűekkel.
Szerintem csak beszélgetni szeretnének, ennyire, és a válaszunkból kiragadnak valamit, amit jó beszélgetésindítónak gondoltak, aztán úgy vannak vele, hátha sikerrel járnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!