Megfigyeltétek már ezt a jelenséget a gyakoris felhasználóknál?
Vannak akik bunkóznak a kérdezővel. Nagyrészt az első kommentek között, ha elég gyorsak. Tegyük fel kiírok egy kérdést. Jön a belémkötő emberke. Én visszaírok neki egyből, lehet én is támadok, de lehet csak értetlenkedek és belekérdezek abba, amit mond. Na akkor kommentháború alakul ki, a belémkötő ngyon durvákat ír. Viszont ha nem reagálok erre semmit és más sem, majd két nap múlva válaszolok neki, akkor írhatok bármit, ő már nem fog válaszolni.
Gondolom lenyugszik addigra és amikor látja, hogy válaszoltam, már nincs kedve f.aszkodni :D
A legkeményebb arcok személyes üzenettel jönnek. Ezt ma kaptam... A sztori onnan indult, hogy a kérdezőnek a macskái behordják a lakásba az egeret a közeli erdőből, aztán írtuk, hogy hát a macskának az a dolga, hogy összeszedje az ilyet a porta körül.
Imádom a srác kifinomultságát, valahogy megnyugtat, hogy egy közelharci kiképző ennyire a szívén viseli a cickányok meg egerek sorsát! :) Olyan édi!
"ha 18+ -os vagy akkor adok neked egy címet és eljöhetsz keménykedni, XI. kerületben lakom, a nap bármely szakában jöhetsz de ne egyedül gyere, azért, hogy legyen aki elvigyen majd a korházba. Testiépségedért meg az IP címedért felelőséget nem vállalok. Gyagyára verlek 2 danos 39 éves harcmester vagyok 11 éveskoromtól harcműszettel foglalkozom, másodlagos munkám heti 2 nap: csüt/ kedd a magyarkommandósok közelharcikiképzése. Szerinted egy panel prolit ne nyelnék le keresztbe, jöhetsz nekem automatafegyverrel is, meg egyszer mondom ne egyedül gyere."
El tudom képzelni, hogy a magyar állam ilyen pszichopata őrülteket alkalmaz kiképzésre. A vezetésre nézve teljesen reális:)
Én akkor szoktam nekiesni a kérdezőnek, ha szerintem baromság, amit ír, illetve egyértelmű, hogy ő a hunyó. Ha érdekel a válasza, akkor még válaszolgatok neki, de aztán a kérdést kiveszem a figyeltek közül és többet nem írok semmit, mert nem látom a reakciókat:) Többnyire bejön a sejtésem, hogy a kérdezővel komoly problémák vannak.
#3 XD
Ha valaki nem ismerné a gyakorikérdéseket, ezzel az üzenettel magyaráznám el neki, hogy mi ez az oldal. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!