Az itteni felhasználók, hogyhogy nincsenek fent tiktokon és nem is tudják mi megy ott fent?
Mert az itteni emberek furik.
Sokan kattosak és nincsenek képben a világgal.
Kérdező, az emberek többségek nincs fennt a TikTok.
Nekem volt, de letöröltem, mert sokkal több ott a buta, értelmetlen, sőt káros tartalom, mint a hasznos, és mint ha az algoritmus is arra törekedne, hogy inkább az előbbieket tolja a képedbe.
A családunkból egyedül a nagylányomnak van fent, de ő csak ritkán használja. A másik két gyereknek, nekem és a feleségemnek nincs.
Itt nemhogy tiktokon de még facen, instán sincsennek fent. Sőt azt se tudják, hogy mik azok. Ők megmaradtak a jól bevált hagyományos postai levelezésnél. E-mailt csak munkahely miatt használnak mert az is valami ördögi kreálmány a szemükben.
Na akkor komolyra fordítva a szót.. el ne hidd.. az összes fent lóg ezeken a közösségi nyomorult oldalakon 0-24. Aki azt mondja 2023-ban, hogy ő semmilyen oldalon nincs fent és nem is ismeri az hazudik vagy 60+-os aki leragadt a tehenek fejésénél szabadidő sportnak.
Enged el, hazudik mindenki név és arc nélkül itt. 3 hónapig fel se néztem erre az alja szenny hazug oldalra (de hogy most minek azt sem értem..) tedd te is ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!