Az itteni felhasználók, hogyhogy nincsenek fent tiktokon és nem is tudják mi megy ott fent?
De mi megy ott? Mire gondolsz? Nem mindenki ugyanazt nézi.
Nekem van 3 külön insta oldalam (egyikre sem töltök, nyugi), mindegyiken mást ad be. Az egyiket direkt receptek miatt csináltam, csak kajákat dob be, azon is olyanokat többségében, amiket nézek. (Pl. sok husis kaját nézek, ezért keto oldalakat dob be, de mikor krémleveseket néztem, akkor meg azt.) Másik instámon rákattintottam Cillian Murphyre, azóta rengeteg interjút bead vele.
Mindenhol olvasom, hogy insta tele van pucér emberekkel meg fenekekkel, engem ezek elkerülnek. Egyik barátnőm magyar celebeken sápítozik, hogy miért adja be neki - mert rákattint és olvassa!
Nekem a tiktok bead gyors egészséges kajákat, edzéseket (lower abs, inner thigh), kisnyuszikat, kiskutyákat, és vicces pofára eséseket. Mert ezeket kerestem.
Mire gondolsz, mikor azt mondod, "mi megy ott fenn"?
Csak általánosságban írtam, hogy mi megy ott.
Pl az ajándékok küldözgetésére is rendszeresen rácsodálkoznak itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!