Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az itteni felhasználók,...

Az itteni felhasználók, hogyhogy nincsenek fent tiktokon és nem is tudják mi megy ott fent?

Figyelt kérdés
Ha tiktokos kérdés van, akkor itt mindenki rácsodálkozik mindenre ami ezzel kapcsolatos. Vagy lehet csak megjátszák.

2023. máj. 21. 10:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
83%
Fent vagyok Tiktokon, tudatosan ráálltam az elején, hogy számomra valóban érdekes, értelmes tartalmakat dobjon fel. Ostobaságok, káros tartalmak nálam nem jelennek meg, elég jó az algoritmus.
2023. máj. 21. 11:53
 12/14 anonim ***** válasza:
62%

De mi megy ott? Mire gondolsz? Nem mindenki ugyanazt nézi.

Nekem van 3 külön insta oldalam (egyikre sem töltök, nyugi), mindegyiken mást ad be. Az egyiket direkt receptek miatt csináltam, csak kajákat dob be, azon is olyanokat többségében, amiket nézek. (Pl. sok husis kaját nézek, ezért keto oldalakat dob be, de mikor krémleveseket néztem, akkor meg azt.) Másik instámon rákattintottam Cillian Murphyre, azóta rengeteg interjút bead vele.

Mindenhol olvasom, hogy insta tele van pucér emberekkel meg fenekekkel, engem ezek elkerülnek. Egyik barátnőm magyar celebeken sápítozik, hogy miért adja be neki - mert rákattint és olvassa!

Nekem a tiktok bead gyors egészséges kajákat, edzéseket (lower abs, inner thigh), kisnyuszikat, kiskutyákat, és vicces pofára eséseket. Mert ezeket kerestem.

Mire gondolsz, mikor azt mondod, "mi megy ott fenn"?

2023. máj. 21. 15:23
 13/14 A kérdező kommentje:

Csak általánosságban írtam, hogy mi megy ott.

Pl az ajándékok küldözgetésére is rendszeresen rácsodálkoznak itt.

2023. máj. 21. 15:41
 14/14 anonim válasza:
46%
Miért kéne képben lenni a tiktokkal? Egy értelmetlen platform, mondhatni a modern világ legnagyobb rákja, amit főleg gyökér 14 évesek használnak.
2023. máj. 26. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!