Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Szerintetek megéri Feldobox...

Szerintetek megéri Feldobox Ínyencek Asztala ajándékdobozt vásárolni? Főleg most, hogy nincsenek nyitva az éttermek? (2022.márciusig lehetne elvileg felhasználni.)

Figyelt kérdés
Azt olvastam még róla, hogy nem éri meg, mert jóval kevesebb összegért lehet enni, és nem annyiért amennyibe ez kerül, de nem tudom, hogy ez igaz-e. Van valakinek azzel kapcsoltban valami tapasztalat?

2020. nov. 27. 08:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem éri meg. Mi másmilyet kaptunk régen, ami 2019-ben járt le valamikor, de nem tudtuk felhasználni, mert mire lett volna időnk rá, lejárt. Ha korlátlan lenne az érvényessége, még oké, de így csak pénzkidobás.
2020. nov. 27. 09:24
 2/3 anonim ***** válasza:
30%

Szerintem nem éri meg. Kiadsz rá egy csomó pénzt, az ajándékozottnak meg "kötelező programot" csinálsz.

A jelenlegi helyzetben én különösen nem adnék senkinek éttermi kupont.

2020. nov. 27. 13:11
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Azért egy ilyen kötelező programnak nem hiszem, hogy nem örülnek az emberek. Finomat enni, étterembe járni majdnem mindenki szeret. Március végéig azért remélem lehet is majd menni. Szerintem jó ajándék, én pl örülnék neki, ha ilyet kapnék valakitől.
2020. nov. 27. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!