Mennyire jellemző, hogy az itteni felhasználók válaszolnak a privát üzenetekre?
pár éve feljárok már erre az oldalra, a vélemények, tapasztaltak , olvasottak alapján a következő...
Ha nőről van szó akkor biztosan válaszolnak a pasik...persze csak addig ha ki nem derül h a nő dagadt, vagy 2-3 gyereke van...
A nők is szeretnek válaszolni és írogatni mindaddig amíg nem kerül sor képcserére aztán lelépnek.
De vannak akik a távolság miatt hagyják abba.
Szóval többnyire úgy gondolom, hogy itt ezen az oldalon is reménykednek az emberek amikor üzenetben beszélgetnek, hogy abból lehet valami, de 100-ból 99x tuti nem lesz semmi.
Én mindig válaszolok, ha olyat írnak ami elfogadható, vagy van értelme folytatni a beszélgetést.
De például mikor jön random egy ilyen:
"Erosen szajbadugtak?
Szia"
Arra nem válaszoltam.
(itt még a feltételezést sem értem, nem írtam semmi erre utalót.)
Ha értelmes és normális stílusú a privát levél, akkor szoktam rá válaszolni.
Ha csak trágárkodás, vagy személyes perverzióra kíváncsi, akkor nem. Sőt, a nagyon fröcsögő gyűlölködéseket ki szoktam másolni ahhoz a kérdéshez, amelyik kapcsán kaptam a privátot. Ekkor megadom a levélküldő nick nevét is, had lássa mindenki, milyen civilizálatlan az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!