Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az itteni felhasználók általáb...

Az itteni felhasználók általában csak kötözködni akarnak, tisztelet a kivételnek?

Figyelt kérdés

szept. 16. 16:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A, Részben;

B, Van, aki korrigálni szeretné a másikat, de a stílussal van gond;

C, Sokan vannak, akik unatkoznak, így inkább kekeckednek.

szept. 16. 16:55
 2/7 anonim ***** válasza:

A kérdésen is sok múlik. Rengetegen félinformációkat vagy elhallgatott részletet úgy kell kihúzni a kérdezőből. A túl kevés magyarázattal nem arra válaszolnak amiről az egész szól, mert nem derül ki belőle az összkép; és jellemzően a kérdezők a saját igazukat szeretnék mások által megerősíteni, így a saját igazukat felerősítik, és a tévedéseiket elhallgatják. Majd jól meg is sértődnek, hogy minek kérdezel vissza.

Másik része, hogy a kérdező mondandójába nem lehet belekötni, mert nem lehet lepontozni ha ő provokál vagy sérteget, vagy nem hajlandó elfogadni más választ azon kívül, amit hallani akar. De ha leírod, ő minden választ le fog pontozni hiába hasznos, és ez is provokálhat másokat.

szept. 16. 17:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Tisztelet, igen.
szept. 16. 17:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem 1-2 kivétellel normális válaszokat írnak, mint ahogy én is próbálok. Engem csak az idegesít, amikor jön egy fusztrált egyén, és lepontoz mindenkit.
szept. 16. 18:19
 5/7 anonim ***** válasza:

Én ált. igyekszem segíteni a kérdezőnek, vagy mindenféle sértegetés nélkül válaszolni. De van, amikor nem tudom megállni, hogy ne kössek bele. Ilyen pl. az az eset, amikor vki azt kérdezi, hogyan tud elkendőzni vmi erkölcstelenséget, amit elkövetett; amikor az egész kérdés arról szól, hogy egy embercsoportról már hamis állításokat mond és azzal hergelné a válaszolókat ("miért minden meleg ilyen hisztis?", "mit tegyünk, amiért a nők hipergámiája miatt szingli a férfiak 90%-a?) meg aki emberi jogokat megtépázó gondolatkísérleteket dob be a közösbe, mert vmi nem jött neki össze, ami szerinte alanyi joga, de igazából nem...

meg amikor elkezdi, hogy "a diplomásnak nöknek miért nem kelek amiko nagyon inteligens férfi vaok, csakház nem születtem gazdak családba ezé nem lett diplomám" meg "mit csináljak, ha a pasim megvert tegnap 3x, elütötte a kocsijával a kedvenc macskámat direkt és utána még a kanapére is szart? azért ott van az enyhítő körülmény, hogy amikor nem részeg, akkor nem üt meg és az, hogy cejete,".

szept. 16. 19:25
 6/7 anonim ***** válasza:
39%
Én csak kötözködni akarok.
szept. 16. 19:30
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Sokan igen, mert ők stressz-, és/vagy frusztrációlevezetőként tekintenek erre az oldalra, így kötözködni jönnek ide, meg belerúgni a másikba, esetleg unatkoznak és nincs jobb dolguk. Bár szerintem olyanok is akadnak, akik amúgy nem rossz szándékkal vannak, csak a stílusuk nem az igazi.

De szerencsére mindig van kivétel, és itt is így van, mert akadnak még itt normális, rendes emberek is.

szept. 17. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!