Mit csináljak, hogy elviselhető legyen a nyár nálam? Különösen éjjel a kukásautó miatt. Mikor zárjam/nyissam az ablakokat?
Figyelt kérdés
Nyugati fekvésű első emeleti lakás.
Nincs se redőny, se klíma (nem is lesz, nincs rá pénzem)
A kukásautók (3 kukásutó is jön, mert majdnem annyi lakás van itt, annyi szemetes van) reggel 4-kor jönnek. Az ablakom alatt.
Délutánra/estére annyira felmelegszik a lakás, 31-32 fokra.
Tegnap este gondoltam éjszakára nyitva hagyom az ablakokat, hogy lehűljön a lakás, de amire keltem 4-kor, azt a legnagyobb ellenségemnek se kívánom..
Mikor célszerű becsukni/kinyitni az ablakokat hogy a legjobban optimalizáljam a hőmérsékletet, és mégse kelljek a kukásautókra?
jún. 20. 15:54
21/21 anonim válasza:
18-as: ez a belülről felszerelhető redőny szerintem nagyon jó ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!