Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogyan spóroltok a számlákkal?

Hogyan spóroltok a számlákkal?

Figyelt kérdés

Van ez a reklám, hogy: "0_o Ennyi a villanyszámla?!? Akkor ezentúl hideg vízzel fürdök!"

Hogyan spóroltok?

2010. okt. 28. 21:32
 1/9 anonim ***** válasza:
77%

Gáznál pl. szolgáltatót váltottam. Így kb. 8%-al olcsóbban kapom a gázt.

Ahová nem fontos a normál izzó "takarékos" vackokat teszek.

2010. okt. 28. 21:37
 2/9 anonim ***** válasza:
93%
Napközben csak az megy aminek nagyon muszáj.Kihúzom a tv-t dvd-t ,ne vegyen fel áramot készenléti üzemmódba sem .A gázkonvektor ,mindenhol egyformára van állítva .Nyáron a vízzel tudok sokat spórolni ,van kutunk és a wc öblítéséhez viszünk be vödörrel .Télen nem,mert leszereljük a szivattyút ,nehogy elfagyjon .Napi több,rövidebb szellőztetés,hogy ne hűljön le nagyon a levegő .Most ennyi jut eszembe hirtelen .
2010. okt. 28. 21:44
 3/9 anonim ***** válasza:
78%
Ja és igényeltem most az Eonnál a 10% kedvezményt a neten a villanyra .
2010. okt. 28. 21:45
 4/9 anonim ***** válasza:
84%
Minden konnektorban van árammegszakító. Amit nem használok,azt azonnal lekapcsolom. Mivel csak ketten vagyunk a boylert csak éjszakára kapcsolom be,így is elég a melegvíz. A fagyasztókat havonta leolvasztom,a hűtőt amikor kezd jegesedni. Ha kimegyek egy helyiségből,akkor is leoltom a villanyt,ha párperc múlva visszakarok menni. A TV-t csak akkor kapcsolom be,amikor valóban nézem is. Főzés,takarítás közben soha. Rádiót sem hallgatok porszívózás közben.
2010. okt. 28. 21:47
 5/9 anonim ***** válasza:
91%
Ledes izzókkal spórolunk a legtöbbet. Nem hűtjük ki a lakást, több rövid szellőztetés. Ha süt a nap (délnyugati a lakás), kihúzzuk a függönyöket, komolyan vagy 25-26 fokot csinál a lakásban egész délutánra.
2010. okt. 28. 22:45
 6/9 anonim ***** válasza:
78%

nincs tv-m, amúgy sem nézném.

van 2 laptop, az kevesebbet fogyaszt, mint a gép, és kényelmesebb is.

minden házt. gépünk A osztályos, kb csak a hűtő megy állandóan, sütni-főzni ritkán szoktam, akkor is egyszerűbb kajákat.

1 izzó ég a nappaliban en.tak. az is csak esténként.

mosógép 1 héten 3-4x megy, sajnos imádok mosni :D

a vízzel a legnehezebb spórolni, sajnos sok a számla, hiába zuhanyzunk és mosogatunk keveset.

2010. okt. 28. 23:49
 7/9 anonim ***** válasza:
50%
A "több kisebb szellőztetés" az mire jó? Még ilyenkor is van haszna, mikor hideg van?!
2010. okt. 29. 00:12
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Az uccsónak:

A rövid szellőztetésnél csak a levegőt cseréled, nem hűtöd le a tárgyakat a lakásban.

A szellőztetés meg fontos, mert kell a friss levegő.

2010. okt. 29. 08:33
 9/9 anonim ***** válasza:
83%

Megkéne próbálnod nem a számlákkal spórolni hanem a fogyasztásokon.

Nem lehet ésszerütlenül spórolni,egy kis odafigyeléssel viszont sokat.

A különböző helyekről érkező spórolási reklámokat meg szerintem nagy ívben kerüld el mert azok csak burkolt lenyúlások hogy eladják a gagyi termékeiket.

Azt viszont saját háztartásomban megfigyeltem hogy minél görcsösebben spórolni akartam annál több ment ki a családi kasszából!!!

2010. okt. 29. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!