Hogyan spóroltok a háztartásbeli dolgokkal?
Az egyik legjobb spórolás, ha a minőségre költesz. Mind ételben, mind háztartási és tisztálkodási termékekben. Sokkal olcsóbb, mint amikor megpróbálod az egészségedet gyógyszerekkel valahogy visszahozni.
Háztartási temékekből olyan koncentrátumokat veszek, amelyek extrém hosszú ideig kitartanak, és csúcsminőségűek. Zöldséget, gyümölcsöt a piacon veszem. Amit lehet, azt az őstermelőknél.
mindent higítok, így tovább elég.
ruhát csak turiban veszek, mert imádom, és a minőségéhez képest szinte ingyen van. ja, és senki nem mondja meg rólam, h hol vettem :D
kaja? hááttt.. azon annyira nem spórolok, lehetőleg olcsóbbat veszek, de nem ehetetlent.
szeretem a krumpli-hagyma levest :D nem vagyok olyan nagy igényű, de ha lazacra vágyom, akkor azt is megengedem magamnak.
igény szerint szoktunk venni tartósabb dolgokat (tisztítószer, ruha, húsok, zöldségek) nézem, épp melyik éri meg a legjobban, de nem szoktam 10 ft-ok miatt problémázni.
Környezettudatosak vagyunk: tehát semmi vegyszer, állatokon tesztelt dolog, kemikáliák stb.
Tisztítószerek: az ecet tényleg mindenre jó,
Mosáshoz: mosószóda (tisztításra ia jó), mosódió, öblítőként: ecet és illóolaj
Kozmetikumok: na itt nagyon lehet spórolni: dm-es termékek, akciózáskor, vagy kuponra, illetve nagyon jók a kézzel készült szappanok, és a patikában kikevert vitaminos krémek (arckrém 300ft, és egy fél évig tuti elég lesz)
Kaja: akcióknál ha eláll, (cukor, liszt, stb), nagy tételben, felvágott rúdban, a felét betesszük a fagyasztóba, margarin helyett vaj, drágább, de mivel nehezen kenhető tovább is marad meg. Reggelire zabpehely, abból zabkása, egy csomag nagyon sokáig elég, laktató és egészséges.
Ruhák: akciók, leértékelések, turiban semmi rám való nincs, és háklis vagyok a használt dolgokra, de a plázák akcióikor olcsóbban veszek dolgokat mintha turkálóban vettem volna, illetve hipermarketek (300ft-os bikini, 290-es télikabát, 1500-ft bőrcipő, 800ft felső,)
Az üdítőkön, joghurtokon, csipszen, ilyesmin lehet a legtöbbet spórolni, illetve a káros szenvedélyeken (szerencsejáték, cigi, pia)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!