Milyen dolgokkal bíbelődhetnék? (kísérletezés, madáretetés, húsevőnövény, kefírgomba stb.. )
NAgyon szeretek olyan dolgokkal foglalkozni amiből pl.: lesz valami,mint mondjuk luca napkor búzát ültetek,vagy kísérletezek,pl.:cukrot kristályosítok a radiátoron,vagy most szeretnék télen madarakat etetni,ugyanis nagyon unatkozom és egyedül vagyok,és az ilyen dolgokkal imádok pöszmötölni.
Nagyon köszönöm előre is a válaszokat,és természetesen mennek ám a kezecskék is.:)
15L
Tudom ,hogy nem a legtökéletesebb a kategória de pl.:a szórakozáshoz annyira nem illet a kérdésem és úgy gondoltam itt hasznos válaszokat kapok.
Én elkezdtem tanulni az internetről rajzolni, ilyen kis egyszerű dolgok, de tök szépek. [link]
Aztán origamizni szoktam sokat még. Néha alufóliából "gyűrök össze" állatkákat, kis emberkéket :D
Van egy könyvem 365 kísérlet, vagy valami ilyesmi a címe, majd holnap előkutatom a padról, aztán mondok ötleteket.
Amiket írtam inkább ilyen kézműves, alkotósabb cuccok, de hátha lekötnek :D
Ja és piros kezet kérek! ;) (tényleg)
Nagyon köszönöm,örülnék ha még mondanál.....
És ment a piros kéz,bár nemtudom miért....:)
Gyöngyfűzés!
Azt megkérdezhetem miért nem lehetnek állataid?
köszönöm a válaszolat,mentek a kezek....:)
azért nem lehetnek állataim,mert édesanyám(hiába takarítom őket renszeresen),nem bírja a szagukat,illetve a legtöbbtől allergiás lesz.
ez alól a kutyusom kivétel,akit egyébként is az udvaron tartunk..:)
Keresztszemes hímzés:) Én imádom, nagyon jó, bár ehhez tényleg sok türelem kell. De a technika egyszerű, és nagyon szép képeket, párnákat, terítőket, akár táskákat is lehet így csinálni. Ha érdekel belinkelhetek pár mintát:)
20/L
Illetve még rászoktam a főzésre-sütésre, imádok enni, és rájöttem, hogy elkészíteni sem nagy ördöngösség, de tök jó érzés, amikor elkészülök vele:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!