Hogyan tegyem otthonosabbá a lakásomat, saját kézzel készített dolgokkal? Pl. Amikor szárítunk virágokat, és abból képet készítünk, és ilyesmi dolgokkal.
Figyelt kérdés
Bármilyen ötletnek örülnék,illetve annak is,ha csak a díszítés megnevezését írnátok le.Pl goblein-ezés.Olyat már készítettem,azon kívül szeretnék valami szépet csinálni.2010. aug. 2. 19:01
1/3 anonim válasza:
A barátnőm dekopázs (remélem így hívják, szalvéták feldolgozása) segítségével készít jópofa és hangulatos kiegészítőket a lakásba.
2/3 anonim válasza:
Erdőben sétálva sok érdekes formájú gallyat, faágat lehet találni. Kicsit kiszárítva, ha befújod őket színesre, a vázához illő színűre, esetleg feketére, az jól mutat nagyon. Hosszú, kacskaringós, vékony göcsörtös ágacskák. Nálunk bézs színű fal előtt vannak feketére fújt ágak egy hatalmas agyag vázában, és imádom:)
3/3 A kérdező kommentje:
Olyan szalvétásat csináltam már,hogy kövekre ragasztottam kivágott mintákat,az tök szép lett,köszi az ötletet,majd megkeresem,és az ágas is nagyon tetszik :D Remélem még kapok azért tippeket :)
2010. aug. 3. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!