Hogy tehetném otthonosabbá?
szerintem a fehér falat lehet a legjobban dekorálni, bármilyen színek, színkombinációk jól illenek hozzá. nekem bár nem fehér a falam,nagy parafatábla van a szobámban, azon képeslapok, mozijegyek, különböző belépők, karszalagok feltűzve, nagyon feldobják azt a falat.
1-2 polc is segíthet, amin valami szép növény meg könyvek, mütyürök vannak.
vagy ha jól rajzolsz és elég bátor vagy (és van rá lehetőséged, pl a szüleid engedik, vagy tiéd a lakás), akkor akár te magad is rajzolhatsz a faladra. nonfiguratív dolgokat vagy virágokat vagy idézeteket vagy amit szeretsz.
remélem valamennyit tudtam segíteni:)
Hány éves vagy és lány vagy fiú?
Tájképet + vadállatokat + virágokat ábrázoló képekből (vagy bármi amit szeretsz) készíthetsz egy hatalmas vegyes, mix posztert a falra. Vagy vehetsz feltetoválást és azt is felteheted, akár a plafonra, vagy a villanykapcsolóhoz is.
Ha lány vagy, akkor akár filcből vághatsz ki virágokat, pillangókat és azzal szépen dekorálhatod mondjuk az ajtókat.
Ilyesmi virágok: [link] , [link]
Így: [link]
Vagy horgolhatod is (persze nem nyakláncnak): [link]
Aggasz képeket a falra, vegyél valamiylen növényt egy szép cserépben. Rakj fel falipolcokat elszórtan és azokra is rakhatsz képet, vagy kedves tárgyakat amiket szeretsz. A személyes holmiktól otthonossá válik minden.
Haználhatsz textileketet is. Pl egy puha szőnyeg elég barátságos, vagy sok sok párna az ágyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!