Ötletek: Hogyan tehetném a konyhám méginkább amerikai stílusúvá?
Sziasztok, a lakásomban amerikai konyha van, de kitaláltam, hogy szeretném igazán amerikai stílusúvá varázsolni olyan kiegészítőkkel, mint ahogy ők:
Hogyan és honnan oldhatnám meg jó áron? Illetve DIY?
Ötleteket szeretnék a dísztárgyakra vonatkozóan is (pl fémtáblák, USA rendszámtáblák, Coca-colás óra...stb)
Köszi.
Tegyél a polcokra olyan holmikat, amiket élelmiszernek árulnak, pedig mérgezőek.
Olyan díszítést amin valami elnyomott országban egy kisgyerek dolgozott, hogy usabeli iparmágnásokat gazdagítson.
Tegyél ki nagy elhízott emberekrők képeket, hogy láthasd a célt.
Vegyél hatalmas kocsit és ne érdekeljen, hogy a városi levegőt már most sem jó belélegezni, de a gyermekeinket teljesen megmérgezi.
Vágj ki papírból nagy dollár jeleket, hogy emlékeztessen a világgazdaság manipulálására. A szerencsétlen hitelesek tönkrement életére.
Esetleg tehetsz ki képeket tömegpusztító fegyverekről is. Emlékezvén, hogy ilyesmit az eddigi történelem során kizárólag az usa vetett be. (többször is)
Sok sikert az átalakításhoz!
Drága!
Az amerikanizáció egy jelenség, minden rossz és jó vonásával együtt.
Túlságosan leegyszerűsített a gondolkodásod: elfelejted azt a sok nagyszerű találmányt, amit állítom, te is minden nap használsz. Apple? Hollywood? Google? Facebook? Ed Hardy?
Elfelejted a kultúrát (Beat Generation, Transzcendentalizmus, nőírói társadalom): olyan nagyszerű művek születtek, amiket szintén meg kell említeni, ha már Amerikáról beszélünk.
Elhízott emberek? Hát szerinted Magyarországon ugyan mi a helyzet? Nem ez? Nézd meg, hány kisgyerek van úgy elhízva, hogy szinte gurul. Olyanok is, akik nem esznek "Mekiben".
Nem szeretnék politizálni, de a GDP-t, az általános életszínvonalat nyugodtan mérlegre teheted a hazaival.
Szerintem egy Oh yeah kiáltással és otthonkával libbenj be konyhába és indulhat a pacalpörkölt pörkölés! Így egyszerre lehetsz modern JúEszÉj és az imperialista globalizáció ellen harcoló nemzeti szuverén szabadségharcos!
Én is a Kikában láttam ilyeneket, de az úgy nevezett hobbi boltokban is találhatsz kedvedre való dolgokat. Régi (imperialista) reklámos hűtőmágneseket pedig pont a hétvégén láttam egy könyváruházban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!